Vad är en Bräsera Pan?

En Bräsera Pan är en matlagning pan som är särskilt utformat för Bräsera. Många kök leverans butiker säljer Bräsera skålar i ett sortiment av storlekar, och de flesta Bräsera pannor är konstruerade för att gå i ugnen och man arbetar med på spisen topp.

Om möjligt, försök att hantera en Bräsera pan innan du köper den, se till att du köper en högkvalitativ Bräsera pan som tål års användning. Om detta inte är möjligt för en Bräsera pan genom ett välkänt företag som gör att du kan återvända pannan om det inte är tillfredsställande.

Bräsera är en två stegs process som resulterar i extremt anbud, smakrik mat. I det första steget, maten brände med fett och torr värme. I det andra steget, maten är delvis täckt i vatten och kokas till mycket låg temperatur under en lång tid. Bräsera är idealisk för tuff kött, eftersom den långsamma tillagningsprocessen sakta bryter ner köttet och göra den mer anbud och kunna absorbera smak av skålen.

Exempel på bräserad livsmedel coq au vin, chili, och grytor nötkött. I alla dessa fall är lång, långsam tillagning av maträtten avgörande, eftersom det skapar en rik, komplex smak och mycket mjälla kött. Bräsera i allmänhet inte lämplig för kött som redan anbud, och när dessa används för grönsaker, kan det tenderar att göra grönsaker falla isär helt. Om detta inte är avsedda målet, kan kockar vill utforska alternativa matlagning metoder såsom sauteeing.

Flera saker skiljer en Bräsera pan från andra kokkärl. Den första är en mycket stabil, robust konstruktion som gör att Bräsera pan tål långvarig uppvärmning. Normalt handtaget är gjort av en ugn bevis material, så att Bräsera pan kan användas i recept som kräver ugn användning. En Bräsera pan också har en ombonad passande lock, som kan vara gjorda av glas så att kocken kan kontrollera maten utan att störa innehållet i pannan genom att lyfta locket.

>

gjutjärn är ett utmärkt material för Bräsera kokkärl, eftersom det tål brännande och långsam uppvärmning mycket bra. Nonstick köksredskap kan vara acceptabelt i vissa fall, även om det inte kan vara säker ugn, och kockar måste vara försiktig om hur du använder fetter och oljor samt redskap metall. Om en Bräsera pan kommer att användas i ugnen, se till att det inte innehåller några plastdetaljer, men silikon cool grepp handtag är mycket användbara och ugn säker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.