Vad är en Banana Boat?

En banan båt är en dessert som är avsedd att utföras medan camping. Många generationer av campare har utvecklat sina egna unika tar på banan båten, tidigast publicerade recept på denna dessert visas i Girl Scout guider. Som ni kanske förstår, är mittpunkten i desserten en banan, toppad med ett sortiment av ingredienserna i val och sedan rostade i elden för att värma upp banan igenom och vrid dessert till ett rikt, SENTIMENTAL massa.

Att göra en banan båt, husbilar ta en hel banan och dela den mitt i blir mitt itu, skapa en öppning. Skåran är fyllda med saker som choklad chips, marshmallows, jordnötssmör, tjinuskisås, och så vidare, och sedan banan, med skalet kvar, är insvept i folie. Folien förpackade banan sedan rostas i kolen från branden i fem till 10 minuter tills skalet börjar svartna, och då kan ätas efter att ha få kort svalna.

Like s 'mores, en annan populär camping behandla, bananen båten är en mycket flexibel mat och människor kan anpassa sina egna med ingredienser som de vill, allt från pepparmynta färsbiffar med nötter. En del människor föredrar att hålla fast vid den klassiska smak hopkoppling av choklad och banan, vilket ytterligare ingredienser till mer äventyrlig kockar. Banana båtar kan också bli lite rörigt, eftersom den mjuka uppvärmda ingredienser tenderar att bli ganska lös, men det kan vara en del av det roliga för några campare.

eftersom tillverkningen av en banan båt innebär kontakt med brand, är det en bra idé att ha vuxna övervaka yngre campare. Den dessert kan bli ganska varm, och ingredienserna kan spurt när banan öppnas, så bör försiktighet iakttas när dra banan ur elden. Vuxna kan hjälpa mycket unga campare göra slitsar i deras bananer, och de kanske vill ge råd om ingrediens motståndare, pepparmynta färsbiffar och jordnötssmör, till exempel, inte får gå så bra ihop.

Om du planerar att göra banan båtar på en camping resa, bör du packar bananer och diverse pålägg tillsammans med folie, naturligtvis, tillsammans med en rad tång för att flytta på bananer runt i elden. Alternativt kan du packa en korg majs grillning, som kommer att inneha det bananer på plats medan de steken, korgen kan också användas för sitt ursprungligen avsedda syfte, gör det till ett multifunktionellt del av campingutrustning. Eftersom banan båtar kan bli rörigt, kan du packa fuktats disktrasor i plastpåsar, som kan användas som våtservetter för Sticky Fingers.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.