Vad är Turkiet Lyftare?

Turkiet lyftarna är köksprylar vars namn härrör från de vanligaste användningsområdet. Turkiet lyftarna bästa likna små högafflar och används för att lyfta en kalkon från långpanna till ett serveringsfat. Även butiker säljer mer turkiet lyftare nära Thanksgiving än någon annan tid på året, är användningen av kalkon lyftare inte begränsat till att lyfta kalkoner.

allmänhet är tillverkade av rostfritt stål, den bästa Turkiet lyftare är tåliga nog att lyfta upp till 30 pund (13,6 kg) Turkiet utan att böja eller böjs. Turkiet lyftarna är också användbara för att lyfta andra rostade kött från kastruller och transport till fat för servering. Förutom att tillhandahålla ett enkelt sätt att överföra kött från pan till fat, Turkiet lyftare är också praktiskt för att hålla köttet på plats medan carving eller skivning.

Turkiet lyftare är inte dyrt, och kan köpas vid alla butik som säljer kök föremål och varor hus. Turkiet lyftarna vanligen ut i set om två. När du väljer dem, leta efter en uppsättning som inte är förpackad. Detta gör att du kan undersöka byggandet av kalkon lyftar, och testa dem för ett bekvämt grepp och kvalitet design. Det är också viktigt att se till att Turkiet lyftare har ett kraftigt handtag och att pinnarna är ordentligt ansluten. Eftersom de kommer huvudsakligen att användas för att lyfta heta, tunga, dyra kött, kvalitet i design och konstruktion är mycket viktig.

Med den nya populariteten av kisel redskap för matlagning och bakning, det är ett kreativt utöver traditionell Utensil-stil kalkon lyftare. En silikon matta eller nät med robusta och flexibla handtag på båda sidor är ett mycket bekvämt och bra alternativ. Dessa likna en hängmatta för Turkiet eller stek och sitta under det som köttet kockar. När den är klar att flyttas, skall ta tag i handtagen och luft-lyft fågeln till en servering bricka lätt och och kan vara mycket mindre krångligt än med traditionella verktyg.

Eftersom Turkiet lyftar är billigt och praktiskt att ha, är de nästan ett måste för alla som kock som rutinmässigt stekar stora bitar av förorenade eller kött. Även om du sällan laga stora fåglar, stekar, Turkiet lyftare är bekväma att använda och lätt att förvara i din Utensil låda mellan användningarna. För ökad bekvämlighet, måste du köpa en uppsättning som tål maskindisk för enkel rengöring.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.