Vad är Stand Mixers?

Stand blandare är köket slog verktyg som står upprätt på en disk, i stället för att hållas i handen. Olika Beater blad kan fästas på armen av Köksmaskin, som sänks i en bunke och vände sig sedan om för att blanda ingredienserna. Beroende på vilken typ av mat du gör, en monter mixer och medföljande uppsättning blandning skålar kan vara ett mycket användbart kök apparat. Hög kvalitet blandare tenderar att vara ganska dyra, de ofta dyka upp på saker som brudkläder register.

Utformningen av ett stativ mixer ingår stativ, vilket är typiskt u-formad så att en skål kan krypa in i den, en tjänst till vilken motorn är ansluten, och en arm som kan höjas och sänkas . Att använda stativ mixer, är ingredienser placeras i en bunke, som är låst på plats innan armen sänks. Flesta stå mixers kommit med flera blandning skålar som har samma kapacitet. Användaren blir motorn på på önskad hastighet, och blandningen piskor, beats, eller blandningar av ingredienser som önskas. är ett typiskt stå mixer för att använda speciella blandning skålar som är framtagna för att låsa in i botten för att säkerställa att de inte rör sig medan mixern är utnyttjad. Metal blanda skålar är vanliga, men det är också möjligt att hitta glas och keramik blandning skålar, vilket kan vara mycket användbart när man använder ingredienser som kan interagera med metall, såsom citrusfrukter. Den visp blad i en ställning mixer kan också vara mycket olika. Många står mixers komma med grundläggande slog blad för blandning, tillsammans med ett bröd krok, som syftar till att musklerna bröd deg runt i mixern för att knåda den, en uppmjukning av gluten i degen. Plåtslagare som kan ske i form av paddel som skrapa ner sidorna på mixern som blandningen, användbart för saker som vaniljsås, och vispa bilagor är vanliga också.

En bra stand mixer behöver en mycket stark motor, speciellt om du ska använda stativet mixerbordet göra bröd. Du kanske vill granska recensioner tillgängliga stå blandare innan beslut fattas om vilken modell du vill ha, och du kanske vill söka en "professionell nivå" stand mixer som är avsedd för restaurangnäringen för extra hållbarhet. Det är också bra att känna till gränserna för din produktgaranti. Du kanske också vill tänka på kapacitet Köksmaskin när du granskar dina alternativ, och fundera över hur enkelt det blir att städa, som stand blandare kan bli rörigt, särskilt med rinnande ingredienser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.