Vad är Scotch Mints?

Scotch myntverk är ganska stora, runda vita mint godis. De betraktas en klassisk typ av konfektyr och många av oss minns vår mormor som transporterar dem i sin handväska eller bibehålla dem i hennes kök. Skalet av en skotsk mynta är hård, men centrum är sega, pulver och mynta i smaken. Scotch myntverk är vanligen mycket söta och mynta Smaken är ganska mild och behaglig snarare än överväldigande. Namnet refererar till en typ av mint planta som kallas Scotch Mint. The Scotch mynta används ofta i godis gör eftersom det innehåller en hel del mint olja. Mint olja ger en naturlig smak för skotsk myntverk och annat godis mynta. Scotch mynta och Scotch mint båda används för att mynta gelé och kan användas för att göra myntate.

Scotch mynta och Scotch växter mint växer oftast väl i en stor kastrull eller container. Rötterna har en tendens att växa snabbt, så omplantering Scotch mynta och mint växter ganska ofta krävs vanligtvis. Även Scotch myntverk skulle vara ganska svårt att försöka göra hemma, mynta te och mynta gelé är populära produkter för hem kockar att förbereda.

Dare är ett av konfektyr företag som gör Scotch myntverk. DARE Företaget läggas till sin linje av konfektyrer genom tillverkning mint Scotch mint godis. Dessa är ljust grön färg för att skilja från den vanliga vita Scotch myntverk. Scotch mynta och mint smakar annorlunda och många människor tycker Scotch mint vara lite mildare smak som Scotch mynta.

Den släta, runda, kan vit Scotch myntverk ser ganska lockande då de placeras i en godis burk eller skål på ett bord eller skrivbord. Dessa myntverk ofta placeras i en genomskinlig plastbehållare eller i bitar av nät eller skimrande tyg och används för bröllop ynnest. Förpackningar med Scotch myntverk är också vanligt förekommande i företagens presentkorgar. Scotch myntverk vanligtvis fettfri och är cirka 60 kalorier för 4 st.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.