Vad är Sausage Gravy?

Sausage sås är en smakrik mjöl baserad sås som är förstärkt med kokt marken korv som en del av blandningen. Ofta skickas över kex som del av en rejäl frukost tillsammans med ägg och bacon, korv sås kombinera flera texturer i varje tugga. Den fluffiga interiör split biscuit visas tillsammans med den robusta biscuit jordskorpan, medan en smidig kropp mjöl såsen kompletteras av förekomsten av små bitar av mark korv. Att göra korv sås börjar alltid med sönderfallande marken korv i en stekpanna och långsamt Browning korven tills alla smular är helt klar. Beroende på personlig smak, kan såsen göras av mild korv eller varm korv. Traditionellt är korv och brunsås beredda med mild korv. När korven är genomkokta, värmen under pannan minskar. Vetemjöl och smör läggs i pannan och blandas väl med marken korv. Denna kombination får puttra ett par minuter innan du lägger mjölk till blandningen. Mängden mjölk är beroende av tjocklek önskad för korv såsen. För det mesta, korv sås recept producera en sås som är relativt tjock.

Efter mjölken smälter in i mjöl, smör och korv, kommer såsen börjar sakta att ta på sig en benvit färg när blandningen börjar tjockna. Salt och peppar tillsätts eftersom såsen sjuder. Inom några minuter är såsen klar och redo att tjäna. Den traditionella presentationen av korv sås är att hälla såsen över ett kex som har delats och som öppnar ansiktet på en tallrik. Restauranger som serverar korv och kakor sås, Höjden är vanligtvis delas och såsen hälls över kakan halvorna innan plattan kommer till bordet. Men restauranger som erbjuder en frukostbuffé tenderar att placera korv såsen i en container medan kex är placerade i närheten. Detta gör att fiket för att förbereda sin egen korv brunsås och kex kombinationen vid bordet, vilket tenderar att förhindra bröd av kakan inte blir alltför mättad av den varma såsen.

Korv sås är en relativt vanlig frukost post i många delar av södra och Mellanvästern delar av USA. Dock har de senaste åren korv sås vunnit popularitet i andra delar av landet och är vanligtvis tillgänglig på restauranger familj stil som är öppen för frukost.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.