Vad är Ost Ägg?

Ost ägg är en av flera frukost recept bygger på en kombination av ägg och ost. Några av dessa kombinationer är mycket enkla till sin natur och kräver lite förberedelsetid. Andra är mer omsorgsfullt och kan kräva en viss planering i förväg innan själva beredningen sker. Här är några exempel på ost ägg som är idealiska för frukost, brunch, eller ens ett snabbt mellanmål.

Kanske det enklaste av alla ost ägg är kombinationen av äggröra och riven ost. För att förbereda ost äggröra, allt som krävs är en stekpanna, en liten mängd smör, några riven ost och några ägg. Efter blandning av äggvita och gula grundligt, placera dem i en förvärmd pan som innehåller det smälta smöret. Låt äggen koka sakta, svarvning och klättrar äggen som de satte. När de närmar sig sitt slut, är den riven ost strös ovanpå och slängde i störningssystem ägg. Denna enkla maträtt tar mycket lite tid att förbereda och kan vara ganska fyllning. En variant på scrambled ost ägg är omelett. Med detta recept är det ägg och en liten mängd mjölk tillsammans och får möjlighet att bilda ett fast skikt som ligger till grund för omelett. När lagret är nästan klar, är riven ost läggs till toppen av lagret, som sedan viks för att skapa en ficka. Liksom osten äggröra, kan ost omelett beredas snabbt och är idealiska för frukost eller att servera vid brunch. För ett snabbt mellanmål, skapar en smörgås med ost ägg till ett utmärkt val. För att göra sandwich, helt enkelt toast två skivor bröd. Lägg ett tunt lager majonnäs på varje skiva, lägg sedan till äggröra med ost på toppen av en skiva. Upp med andra skiva och skär i sektioner. Detta är ett näringsrikt mellanmål idealisk för efter skolan eller när hungern kval uppstår under dagen. Det är även möjligt att framställa ost ägg i ugnen. Enkelt kombinera äggen under omrörning de vita och gulan tillsammans. Häll kombinerade äggen i en ugnsform, och glida in i ugnen för att baka. Eftersom äggen börjar stelna, lägg ost på toppen och placera skålen tillbaka in i ugnen ett par minuter. Detta gör det möjligt att skära ost ägg i rutor och servera dem med frukt och någon typ av muffins för en näringsrik och visuellt tilltalande erbjudande för frukost eller brunch. Det fina med ost ägg är att de är extremt mångsidiga karaktär. Någon typ av ost kan användas i receptet. Om lindriga eller vassa cheddar är inte önskvärt, då mozzarella eller till något mer exotiskt liknande getost kan vara ett alternativ. Ägg och ost kan vara skiktade eller blandas noggrant, beroende på personliga preferenser.

På grund av den relativt enkla att göra olika typer av ost ägg, vem som helst kan behärska minst en av de grundläggande recept. Som en bra källa till näring, är ägg tillsammans med ost ett bra alternativ till mellanmål och kommersiella livsmedel lastade med socker och konserveringsmedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.