Vad är Nuss Schinken?

Nuss Schinken är en importerad tysk skinka som normalt torr botas och rökt. I tyska, Schinken innebär skinka, så hittar du en massa olika Schinken typer. Nuss Schinken är liknande i smak och konsistens till westfaliska skinka, och det benämns som små westfalisk skinka. De viktigaste skillnaderna är att den totala Cut är lite mindre, och skinka i sig är oftast lite torrare än den westfaliska typ. Vanligtvis kan du ersätta en för de andra i recept som kräver heller.

ibland Nuss Schinken och westfaliska skinkor kallade tyska prosciutto. De kan vara bäst i pappers-tunna skivor, eftersom de är något torrt och salt. Du kan ersätta Nuss Schinken för prosciutto i den populära receptet för melon insvept i prosciutto. Gourmander tänker ofta Nuss Schinken och westfaliska är två av de mest eftertraktade skinka, eftersom förbereda dem tar lång tid och resultaten anses goda.

Båda typer av skinka går genom ett dubbelt förberedelserna innan de säljs. Torr härdning först inträffar, som i princip innebär saltning utsidan av skinkan och gör det möjligt att sitta tills saltet absorberas i köttet. När torr vulkningen är klar, är skinka röks mycket långsamt över olika träslag. Västfaliska och Nuss Schinken använder oftast enbär, och ibland salvia för rökning process som tar, åtminstone, en månad. De grisar som används för att producera någon typ av skinka är speciella. Utfodras med en diet av ekollon och nötter, vilket många hävdar är en enorm skillnad i slutprodukten. De tenderar att vara mindre fett då andra svin, och ha en delikat smak. Denna smak Därefter ägnas speciell uppmärksamhet genom den dubbla beredningsprocessen. I utseende, är Nuss Schinken mörkt rosa eller nästan röd färg, och dess yttre färg är mörkt brun till svart. Om du inte har en professionell slicer hemma, kanske du vill ha din lokala deli preslice detta för dig, eftersom styckning hemma i fina skivor som den behöver kan vara en utmaning. Du kan också ha svårt att hitta Nuss Schinken, det är mycket lättare att hitta westfalisk skinka.

Sök efter det i specialmaterial delis, särskilt i Tyskland, t. ex. , eller leta efter skinkan på specialitet slaktare. Din slaktare kanske kan beställa denna om du ger dem förvarning. Även om de flesta av denna skinka görs i Tyskland, finns det några amerikanska företag som producerar denna skinka. En sökning på Internet kan avslöja flera korv företag och processorer kött som specialiserat sig på att skapa autentiska specialitet skinka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.