Vad är Green Onions?

En av de mer än tolv hundra sorters allium, eller lök, i världen, grön lök är ett enkelt och mångsidigt sätt att lägga till en mild lök smak till många rätter. Ibland kallad lök eller salladslök, den gröna löken är helt enkelt en lök som skördas innan mognad har uppnåtts. I detta skede har de gröna toppar lök uppnått den mörka nyans som anger en önskvärd nivå av smak och ändå behålla ett anbud konsistens. En av de bästa sakerna med grön lök är att de ofta är tillgängliga året runt. Med en smak och konsistens som skiljer sig från en mogen lök, kan vårlök serveras i ett antal olika sätt. Det är möjligt att hugga de gröna i små bitar för sallader och som garnering, grill hela lök som en sida skålen, eller använda den hackade bitar som en del i en gryta.

Välja kvalitet gröna löken är ingen svår uppgift. När du handlar för denna typ av schalottenlök, se den lilla roten på löken anläggningen är vitt och ganska fast. Den gröna toppar bör vara skarp och visar liten eller ingen vissnande. Tänk på att det är bäst att köpa grön lök strax före användningen, så att löken vanligen börja vissnesjuka inom en dag eller två. Placering den gröna löken i en tättslutande plastpåse kan bromsa denna process. Förvara påsen i vegetabiliska skarpare utrymme i kylskåpet. Allmänhet, kommer detta göra den gröna löken fortfarande kan användas i upp till fem dagar.

Färsk lök kan vara ett underbart sätt att klä upp färdigförpackade livsmedel. Lägga hackade gröna löken kondenserad kyckling nudelsoppa kommer att lägga till både smak och visuella intresse. Färsk lök är också ett utmärkt sätt att klä en bakad potatis. Även ris eller potatismos kan dra fördel av ökningen av grön lök till färdig maträtt. Bäst av allt, grön lök tenderar att vara mycket billigt och allmänt tillgängliga på de flesta livsmedelsbutiker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.