Vad är Cherry Cobbler?

Cherry skomakare är en klassisk amerikansk frukt dessert gjord med körsbär och en tjock övre skorpa. Detta Deep Dish paj är speciellt populär under sommarmånaderna, när körsbär är säsong och det kan göras med färska körsbär, även om det också möjligt att göra körsbär skomakare från frysta körsbär. Det finns flera varianter på den grundläggande körsbär skomakare som människor kan använda för att göra desserten mer intressant, och denna maträtt är också väldigt enkelt att göra, vilket kan vara en klar fördel av kockar som har bråttom.

Cobblers är en familj av amerikanska efterrätter som innehåller kryddat frukt som bakas i en djup tallrik eller skål. Frukten är täckt med en topping tillverkad av kakor eller scones. Som skomakare kockar, det toppning bruna och utvecklar ett lite bubbel utseende, och fruktjuicer klämma ofta upp genom sprickorna i toppning och caramelize, skapa en söt, rik sirap. Skomakare kan serveras varm eller kall, och de är ofta ihopkopplade med vispad grädde eller glass. P

söt eller surkörsbär kan användas för att göra körsbär skomakare, och skomakare kan innehålla en blandning av frukter, till exempel som körsbär och persikor, eller körsbär och björnbär. Frukten är oftast sötade, och det kan vara kryddad med kanel, muskot och andra kryddor, eller jazzed upp med tillägg av apelsin-eller citronskal. Den topping för skomakare kan variera från mycket vanligt kex recept för en komplex kärnmjölken Scone recept, och skomakare kan dammas med stycken av socker i vissa regioner.

Montering Cherry skomakare inte ta mycket lång tid, och dessert bakar vanligtvis i omkring 40 minuter, beroende på hur tjock den är. Kockar får ta körsbär skomakare till potlucks och andra offentliga evenemang i stora grytor, eller servera det hemma som en efter middagen behandla. Detta enkla dessert är också väldigt enkelt att göra med barn, och en del föräldrar kan använda den som en introduktion till grunderna i matlagning och bakning för barn som vill lära sig laga mat.

skomakare skiljer sig från den skarpa, en annan amerikansk frukt dessert vilka funktioner frukt i en djup tallrik, eftersom chips använda en smula toppning, snarare än en fast kex eller Scone toppning. Spännen, en annan frukt dessert, innebära en cakelike deg som hälls i botten av pannan innan frukten. Andra relaterade desserter inkluderar grunt eller spänne, den bruna småaktiga och pandowdy.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.