Vad är Broccoflower?

Broccoflower ™ (uttalas "BRAHK-uh-blomman") är varumärket namnet ägs av Kalifornien odlare Tanimura Antle, som används uteslutande för sin version av grön blomkål, en blomkål, broccoli kors.

Tanimura Antle's Broccoflower ™, odlas och säljs av andra odlare som enbart "grön blomkål," bär tillgångar av båda sina föräldrar, men i utseende, gynnar det blomkål, snarare än broccoli, sida av familjen. Eftersom broccoli och blomkål är relativt nära besläktade, tar korspollinering platser lätt. En populär grön blomkål är "Green Ball," ett vackert beskrivande namn. Den Broccoflower ™, eller grön blomkål, liknar en vit blomkål vars ostmassa har färgats en vår nyans av levande chartreuse.

I smak, lutar Broccoflower ™ igen mer mot blomkål än broccoli, även om det ingår några av broccoli sötma och är mildare än typiska vita blomkål. Rik på vitamin C, är grön blomkål en bra källa till folat är lågt i kalorier och kolhydrater-en 1-kopp (95-g) tjänstgör har endast cirka 25 kalorier och inget fett. En korsblommiga grönsaker, innehåller grön blomkål föreningar som kan hjälpa kroppen att försvara sig mot vissa typer av cancer.

Broccoflower ™ är tillgänglig året runt i den friska producera avsnitt i mataffären. När du väljer en chef för grön blomkål, undvika med bruna fläckar på ostmassan eller vissna blad. Sök efter en trevlig kompakt huvud som känns tung i handen. Om du inte använder på en gång, lagra otvättade, oskurna hela huvudet i kylskåpet i en förseglad plastpåse för cirka fem dagar. När du är redo att tjäna, avlägsna yttermantel blad och kasta. Tvätta ostmassan innan du äter. Något missfärgade fläckar som kan ha utvecklats sedan inköp kan putsas bort med en paring kniv.

Grön blomkål kan förberedas något sätt vita blomkål kan. Ät den rå, eller knappt blek, på vegetabiliska brickor eller i sallader. Stek, ånga, mikrovågsugn, stekt eller mos det. Det är en läcker kräm soppa med en härlig, unik ljusgröna färg. För en slående sida skålen, ånga och tjäna hela huvudet. En låg-carb alternativ till potatismos, ånga Broccoflower ™ småblommorna tills de är mjuka, dränera väl, och blanda med gräddfil, smör, salt, peppar och lite pepparrot, om så önskas.

För att hjälpa Broccoflower ™ hålla intensiteten i sin ljusa gul-grön färg, medan matlagning, tillsätt några droppar citronsaft i vattnet när ångkokta eller mikrovågsugnen. Försiktighet bör iakttas inte KOKA grön blomkål. Som vid konventionell vita blomkål eller broccoli, producerar överkokning ett obehagligt mosig konsistens och kraftig lukt och minskar den näringsmässiga kvaliteten på grönsaker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.