Vad är Bing Körsbär?

Bing körsbär är en mycket populär olika sorters körsbär första odlas i Oregon i 19th century av Seth nivåmat. The Cherry fick sitt namn från nivåmat s förman, som endast identifieras som Bing. Det sägs att Bing varit till hjälp för att odla Bing körsbär och vissa källor kredit Bing som den verkliga uppfinnaren av den mest populära av körsbär. Eftersom deras odling på 1870-talet, har Bing körsbär blivit den mest populära av nordamerikanska körsbär, överträffar varje annan stil. De dras till den djupa röda färgen Bing körsbär, och även deras konsekvent söt smak. Bing körsbär är fortfarande trogna sina hem rötter, med de största tillverkarna körsbär på Stillahavskusten staterna. Deras säsong är relativt kort, men, så det kan vara lätt att missa. Generellt du hittar dem färska från början av juni till juli.

Färgen Bing körsbär kan variera något. De kan vara ljust rött till en djup rödbrun, och normalt mörkna när de mognar. Den mognare Cherry kommer att ställa ut den sötaste smak, men även de som fortfarande är något fast och klart röda vanligtvis söt. Det är en bra idé att hålla helt mogna Bing körsbär i kylskåpet, särskilt eftersom de oftast tillgängliga under de varma månaderna. När mogen, kan de bara några dagar före ruttna, och det gamla talesättet "Ett ruttet äpple förstöra en hel massa," liknande gäller för körsbär. När Bings start molding kan mögel sprida sig lätt till resten av en påse eller skål Bings.

Många föredrar att äta Bings direkt ur handen. De är utmärkta enkelt tvättas och äts som sådana. Bing körsbär också göra sig in läckra körsbär sylt och konserver, körsbär paj och efterrätter som körsbär jubileum. Om du vill ha en verkligt superlativ körsbär paj, kan du välja Bings som är mindre på den mogna sidan, eller lägga till några Queen Annes eller Raniers till mixen. Generellt Bings är så söt, att de gör en alltför söt fyllning om det används när helt mogen. En något syrliga körsbär tenderar att skapa en bättre paj. Som många andra jordbruksprodukter, kan Bing körsbär variera i kvalitet beroende på vilken årstid de odlas. Late regn, särskilt vanliga i Oregon och Washington, kan förstöra ett körsbär gröda, orsakar mögel i form på körsbär eller skinn av körsbär brista. Jordbrukarna har också brottas med fåglar för deras körsbär gröda. De flesta fåglar dras till körsbär som en extraordinär delikatess. Således plocka körsbär så snart de är mogna är ganska viktigt för att få en full skörd.

Bing körsbär onekligen läcker till körsbär fläkt, men de kan hålla en ännu mer framträdande plats i kosten. Studier som utförts av US Department of Agriculture (USDA) under 2003 visar preliminära uppgifter att Bing körsbär minska gifter från kroppen och är en stor anti-inflammatoriska mat. Körsbären testades både för deras effektivitet vid behandling av artrit och gikt, och den studie slutsatsen att positiva resultat kan uppnås genom att äta en daglig leverans av färsk Bing körsbär.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.