Vad Benfria Ham?

En benfri skinka kan hänvisa till flera olika styckningsdelar av griskött som innehåller några ben eftersom det har tagits bort. Vid vissa tillfällen kan en benfri skinka också vara en liten bit skinka, vanligen förpackade i en burk, som är för liten för en klippa att innehålla en del av någon av skinkan ben. Urbening en skinka är en vanlig metod, dock avsedd att ge en större möjlighet att skära skinka och att säkerställa en jämn temperatur vid bakning.

benfria skinka kan tas från hasen skinka eller bog kött. Några skinka är semi benfri skinka och fortfarande har en liten ben ben. Vissa föredrar denna stil efter att ha lämnat ben ger en fylligare smak på skinkan, och den lilla ben ben är oändligt mycket lättare att skiva än att försöka att skära runt den övre delen av hasen eller bog med ben. Skinka purister kan insistera på ben i skinka med större ben, snarare än en benfri skinka, helt enkelt därför att den variant av skinkan blir rikare. Ibland är en benfri skinka inte en kontinuerlig minskning av kött, utan är istället reformeras från köttbitar. Detta kan också kallas en skinka rulle och syns ofta i deli kött. Reformeringsreaktorn tillåter denna typ av benfria skinka innehålla några marmorering av fett som ökar smak, eller att trimma fett så att skinkan är lägre i kalorier. Också sunt förnuft när du använder kött skärmaskiner, eftersom skär genom en skinka ben är inte lätt arbete. Reformerade benfri skinka kan också hittas i stor burk skinka.

Ham är faktiskt en av de lättare kött att skiva kokt, men skinkan ben kan visa sig vara en utmaning. Du kan debone skinka efter gräddningen, men även detta är ofta svårt att göra, speciellt när du vill tjäna skinkan varm.

Det enklaste sättet, eftersom benet är vanligen död center, är att skära upp köttet i tunna skivor, och sedan vända skinkan över att upprepa på den undre . Du kan också undvika problemet genom att köpa benfria spiral skivad skinka, men igen smaken kan vara mindre än en skinka som fortfarande innehåller ben.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.