Hur ska jag Grill Corn?

Lär dig grilla majs och du kommer alltid ha den perfekta sidan skålen alla smarriga kött på en barbeque. Det finns flera olika sätt att grilla majs och varje är enkelt och gott. Dessutom en platta fylld med grillad majs-on-the-Cob alltid pekar på bordet eftersom det helt enkelt ser ut och luktar lika stor som det smakar. När du väljer majskolvar, alltid titt under skalet att se till att säden kärnorna är vackert färgade och allt i ett stycke. Förbereda att grilla majs, skölj majskolvar i vatten, med skal intakt i ungefär femton minuter. Blötläggning tillför fukt för COB och bidrar till ånga kärnorna när du har placerat dem på grillen.

Medan majskolvar blöt, förvärma din grill till ett medium hög värme på 375 grader F (190 grader C). Om du använder träkol, tända kolen. När kolen blir gråa, ordna dem i ett jämnt lager under rosten. Alltid grill majs på en ansenlig grill så att du kan grilla många kolvar på en gång.

Efter femton minuter, ta bort blötläggning majs och skaka bort överflödigt vatten. Dra tillbaka skal till slutet av kolven men ta inte bort dem. Om majskolvar råkar ha tjocka skal lager, dra bort toppen bitar men lämna ett bra lager på kolven för skydd. Sedan tar du bort silke bitar som täcker kärnorna. Vad händer sedan beror helt på dina smaklökar. Vissa människor borste olivolja på COB innan ompaketeringsanläggningarna med skal och lämnar kryddningen till senare. Andra borste med olivolja och tillsätt salt eller andra kryddor. Ett annat gott alternativ är att sprida mjukt smör upp och ner kolven innan bevattningsvattnet med kryddor och ompaketeringanläggningarna. Var kreativ med dina kryddor. Krydda salt, curry, muskot, paprika, svartpeppar, chili pulver, vitlök, hackad lök, basilika, koriander och oregano är bara ett stänk av vad du kan använda och allt smakar bra när du grilla majs.

Efter smörar eller olja och strö på kryddan, dra skal tillbaka över för att täcka COB och knyt upptill med snöre eller garn. Placera säden direkt på grillen och låt majsen grill för cirka femton till tjugo minuter, svarvning ofta. Ett annat alternativ är att linda in helkolv och skal i aluminiumfolie innan de släpps ut på grillen. Detta alternativ kommer att hålla kärnorna anbud men slutresultatet saknar läcker rökiga smaken som kommer från grillning på skal.

När skal ser trevliga ut och grillade, peta en kärna. Om en söt vätska sprutar ut, är det majs gjort. Dra av skal, smör och krydda igen och njut!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.