Hur gör jag Äggtoddy?

Äggtoddy är en populär semester behandling som är mycket lätt att göra hemma. Skillnaden mellan hemlagad äggtoddy och köpta äggtoddy är ganska betydande, och du kanske vill ge det ett försök. Du kan också göra äggtoddy en intressant familj projektet, eftersom förpackade äggtoddy är så allestädes närvarande att många människor inte känner till åtgärder för att göra det hemma.

Många tycker att rika smak av äggtoddy mer tilltalande i äggtoddy som har gjorts hemma, eftersom hemlagad äggtoddy tenderar att vara upphöjd, och smaken är också mer distinkt frisk. Folk som ogillar äggtoddy kan också försöka med en smak av nybakade äggtoddy, eftersom den smakar helt annorlunda från det stoff som levereras i en kartong. Det finns två sätt att göra äggtoddy, beroende på om du vill PASTÖRISERA det. Båda recept innehåller ägg, grädde, socker och muskot, och de kan dessutom smaksatt med rom eller konjak. Traditionell äggtoddy innehåller råa ägg, vilket väcker oro för livsmedelssäkerhet för vissa människor. Om du inte har en tillförlitlig källa av högkvalitativa ägg, kan du överväga pastörisering din äggtoddy, särskilt om dina gäster inkludera barn och gravida kvinnor, som kan vara mer mottagliga för livsmedelsburna sjukdomar. Att göra äggtoddy på traditionellt sätt, börja med att noggrant tvätta sex ägg, ta bort smuts och bakterier från sina tankar så att äggen inte ska smitta när du knäcka dem öppna. Knäcka äggen och skilja dem åt, där de vita åt sidan och slog äggulorna med hälften pund (. 22 kg) av strösocker, eller ca en halv låda. Äggulorna ska blekna gul, då du kan lägga till en kopp sprit, om du skulle vilja. Lägg till fyra koppar grädde till denna blandning och lägg den åt sidan, täckt, medan du Vispa äggvitorna till styvt och torr. Vik äggulorna till de vita och servera genast, strös med muskot.

Många tycker att tillåta äggulorna sitta kan bidra till att minska den eggy smak, vilket somliga tycker är främmande när de gör äggtoddy. Om du väljer att göra det täcker äggen och kyla dem. Smaken av muskotnöt kan också förbättras avsevärt med hjälp av nymalet eller riven muskotnöt. Ovanstående recept är runt 30 små portioner, även om många föredrar större glasögon, trots det stora kalori lasten. Att göra äggtoddy med pastöriserad ingredienser, vispa 12 äggulorna tillsammans med en och en tredjedel koppar socker och två koppar varje mjölk och grädde. Heat denna blandning på låg i en stor, tung kastrull tills blandningen har filmjölk, men inte möjlighet att koka eller ISA. Hälla ut från pannan i en stor skål och tillsätt en kopp varje mjölk och grädde, rör om att kombinera. Kyla äggtoddy och servera med muskot eller sprit om så önskas.

När du gör äggtoddy, vara medvetna om att det smakar bäst färskt. Opastöriserad äggtoddy bör göras bara minuter innan människor konsumerar det, så att de=fluffiga äggvitor kommer att hålla blandningen ljus, skummande och smakrika. Om du gör pastöriserad äggtoddy, bör det fastställas i flera timmar i kylskåp för att kyla, men det bör helst konsumeras inom 24 timmar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.