Vad är skotska ägg?

I filmen Så jag gift med en Axe Murderer , Mike Myers "karaktär kommentarer att han tycker att" de flesta skotska köket är baserat på en vågar. " Scottish ägg verkar vid första anblicken att falla i den kategorin, men är förvånansvärt gott. Skotska ägg, eller Scotch ägg, inte för dem som är motståndare till att äta kött, eftersom de huvudsakligen består av hårdkokta ägg, malet kött eller korv, och brödsmulor. En stor del av Skottlands inhemska köket är hjärtlig, snarare än låg fetthalt eller vegetarisk, vilket gör den idealisk för dem som kanske inte behöver oroa sig så mycket om kolesterol eller viktökning. Skotska ägg är inte annorlunda. Inte för vegetarianer, ett tvärsnitt av typiska skotska ägg kommer att ha hårdkokta ägg i mitten, omgiven av ett lager jord korv kött, och slutligen ett lager ströbröd. Hela hopkok sedan stekt i olja. Den första ingredienser som krävs för kockar som vill skotska ägg hårdkokta ägg. Efter grillningen bör äggen skalade och kyld. Medan äggen håller kylda, kan korven köttet förberedas. Ungefär ett halvt kilo korv kött krävs för varje halvdussin ägg. Korven kött kan blandas med kryddor och smaktillsatser som muskot, peppar, persilja, salvia och salt, i en kombination passande kocken smak.

Nästa steg i att göra skotska ägg är att ta skalade , kylda hårdkokta ägg och rulla dem i bara lite av mjöl, även om vissa kockar hoppa över detta steg. Den beredda korv köttet är sedan indelat i lika stora delar, en del för varje ägg. Köttet hopkok är förpackad och tryckte runt varje ägg, så att äggen är jämnt täcks av ett lager av korv kött, utan hål. Detta steg är avgörande för att producera aptitlig skotska ägg, så se till att det inte finns några luckor i korven blandningen. ett rått ägg skulle bli slagna, och används för att bestryka korven täckt av ägg. Varje skotska ägg sedan rullade i ströbröd. Den breadcrumbs kan behöva pressas på köttet, beroende på hur väl de gillar eller stick. Den skotska ägg är sedan friteras i het olja som har uppnått 360 ° F (185 ° C) i fem till sex minuter. Kontrollera att den yttre skiktet är gyllenbrun och korven är genomkokt.

För dem som inte äger flottyrkokare, kan den skotska äggen stekta i olja i en djup stekpanna. Äggen ska vändas ofta för att säkerställa en jämn tillagning. Scottish ägg kan serveras varm, efter oljan dräneras från dem. Blotting överflödig olja från skotska ägg med en pappershandduk är också hjälpsam. Om skotska äggen ska serveras kall, kan de förvaras i kylskåp och värms upp senare, eller fungerat som en kall mellanmål.

Skotska ägg är en bra picknickmat, och kan också serveras som aptitretare eller en sida skålen. För den som vill laga mat eller prov skotska köket utan att ta till haggis, skotska ägg är en utmärkt introduktion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.