Vad är italiensk korv?

Italien är känt för många olika typer av korv, men i USA, vi brukar hänvisa till en typ av korv endast som italiensk korv. Detta är en FLÄSKKORV som kan vara lindriga till varmt i smak, och får sin distinkta smak från tillsats av fänkålsfrön. Vanligtvis om den italienska korven är märkt med kryddig eller varm, har den också röd paprika flingor för att ge extra värme.

ingredienserna till italiensk korv är ganska enkla: finhackade griskött, något fläsk, salt och peppar, vanligtvis nitrater och fänkål. Korv av denna typ är omkring tre till fyra inches (7. 62-10. 16 cm) lång och ungefär en centimeter till tum (1. 27-2. 08) i diameter. Ingredienserna är packade i tarmar, så de håller ihop i korvens kockar.

italiensk korv är populärt serveras ensam smörgåsar, kanske tillsammans med grillad paprika och lök. Det finns många användningsområden för den här korven i en mängd olika rätter. Exempelvis så kan du laga korv lätt och lägg den i Marinara sås, för ett fantastiskt och kryddig köttfärssås, eller så kan du äta det som frukost korv med traditionell ägg och brunt hash-siffra om en till två korvar per person for breakfast.

Även om många människor njuta av kryddig korv, lastade med röd paprika flingor, vissa föredrar den relativt mildare versioner. Egentligen är mild version ganska söt och fyllig, mer känd för sitt utmärkande anis smakämnen. Du kanske vill välja mild italiensk korv om du planerar att servera dem till en stor folksamling, som vissa människor inte bryr sig för extra värme i kryddig version, och det kan vara svårt att tala om två typer av varandra när de är kokta.

Matlagning den italienska korven är oerhört viktigt. Flesta versioner säljs helt rå och måste vara genomkokt före servering. Om du är bekymrad över att se det inre av dessa korvar är genomkokta, kan du koka dem i ca tio minuter innan grillning eller stekning dem. Om du planerar att använda italienska korvar i skivad form, bör du definitivt pre-laga dem. När du börjar skära in i höljet på en rå korv, tenderar det inre falla samman om före matlagning inte stelnar det.

Eftersom dessa korvar innehåller ytterligare Fläsk, de är inte exakt lågt kolesterol erbjudanden. De tenderar att vara hög i fett, och inte den perfekta kosten skålen. Å andra sidan, de förmedlar så mycket smak, som du kan vanligtvis komma undan med att bara lägga till ett par klippt dem till en sås tänkt att betjäna ett stort antal människor. Några italienska kockar lägga till både korv och malet kött till italienska rött kött såser. Om du använder magert kött som marken kyckling eller kalkon, och lägga till två till tre korvar, kommer du att sänka den totala fetthalten i din röda sås utan att hoppa över den goda smaken av italiensk korv.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.