Vad är ett ägg Coddler?

Ett ägg coddler är ett kök som är utformat för att användas när kockar vill göra BORTKLEMAD ägg. Använda ett ägg coddler avsevärt förenklar processen, och ger också en praktisk serveringsfat för BORTKLEMAD ägg vid bordet. Ett antal företag göra ägg coddlers, med några antikt och vintage versioner söks mycket efter samlarföremål. Många kök leverans butiker lager ägg coddlers, särskilt sådana som är inriktade på brittiska livsmedel. Den rötter ägget coddler verkar ligga hos Royal Worcester företag som har tillverkat fina keramik och porslin sedan 1751. Företaget började första coddlers marknadsföring ägg i slutet av 1800-talet, och vissa historiker menar att företaget uppfunnit enheterna, eftersom något register över ägg coddlers fanns tidigare. Det finns två delar av ett ägg coddler. Undersidan av enheten är en värmebeständig kopp, oftast gjort av keramik. Den övre är en ombonad passande lock tillverkad av metall eller keramik, och locket vanligtvis skruvar på för säkerheten. Att använda ett ägg coddler, kockar olja eller smör ägget coddler, knäcka ett ägg inuti och sedan dränka den coddler i kokt vatten i sju till åtta minuter. Resultatet är en mycket lätt kokt ägg som vanligtvis serveras i ägget coddler.

Soft kokta ägg kan också betraktas BORTKLEMAD ägg, även om de kokas i skalet, och de serveras vid bordet i äggkoppar. En äggkopp exponerar den övre delen av skalade ägg, ge konsumenterna möjlighet att försiktigt ta bort toppen av ägg och ösa ut inuti. Rätten är också mycket lik pocherat ägg, som vanligtvis tillagas genom krackning äggen direkt i sakta kokande vatten, men ett ägg Poacher kan också användas. Det finns livsmedelssäkerheten oro BORTKLEMAD ägg, eftersom de är dåligt tillagat och typiskt rinnande. För att undvika risken för salmonella och andra livsmedelsburna sjukdomar, tvätta äggskal innan sprickbildning dem så att bakterierna på utsidan inte överförs till ägget i sig. Dessutom försöker använda mycket färska ägg, och om möjligt söka ägg från små gårdar, som tenderar att föda färre bakterier än stora kommersiella uppfödare.

När du använder ett ägg coddler, kom ihåg att placera det på en trivet eller en handduk när du tar den ur vattnet, eftersom ägget coddler blir extremt varmt. Placera inte enheten på en våt eller extremt kall yta, eftersom den kan spricka. Försiktigt skruva upp ägget coddler, om man skruvar på, så att konsumenterna inte riskerar skada försöker öppna enheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.