Vad är en kyckling Plant?

En kyckling fabriken är en typ av kött anläggningar som släpper kycklingkött lämpliga för mänsklig konsumtion. Kycklingkött är den mest populära typen av fjäderfä i världen, och det konsumeras av många olika kulturer runt om i världen. Nästan varje del av en kyckling är ätbart inklusive muskelvävnad, krås, hjärta och lever. I vissa kulturer är kyckling fötter också allmänt konsumeras.

kycklingar som kommer från en kyckling anläggningen är mekaniskt slaktas, fåglar, de-näbb, och sedan separeras i olika delar av kycklingkött. Vid ankomsten till en kyckling anläggning är levande kycklingar skickas direkt till en dödande golv där de halshöggs. Efter denna process, är halshuggen kycklingar sedan hamnar i ett stort fat med kokande vatten för att avlägsna fjädrar. Slutligen skickas de till olika förpackningar och bearbetning stationer inne i en kyckling anläggningen där kycklingköttet separeras beroende på typ av kött. I Storbritannien,> unga kycklingar, känd som poussins De flesta stormarknader runt om i världen säljer kycklingar som kommer direkt från en kyckling anläggning, det finns andra alternativ. Köpa kycklingkött från lokala lantbrukare är det bästa sättet att säkerställa färskt kött. Ofta är fabrik odlad kycklingar ges 4-Hydroxy-3-nitrobenzenearsonic syra, som är en typ av organisk arsenik. Detta arsenik förtärs av kycklingar, vilket i sin tur blir en del av en kyckling kött.

Baserat på denna kunskap, har betydande debatt kring patientsäkerheten vid fabriken odlad kyckling. I Förenta staterna, Food and Drug Administration (FDA) har inte funnit tillräckligt med arsenik i fabriken i hägn kycklingkött att orsaka larm, trots att FDA inte erkänna att arsenik förekommer. De som är motståndare till att konsumera fabrik odlad kycklingkött hävdar att ekologiskt odlad kött är ett bättre alternativ.

Många ekologiska lantbrukare använder inte någon form av arsenik-baserade syra när du matar sina höns. Ekologiska produktionsmetoder producera kycklingkött som inte innehåller några föroreningar. Men inte alla ekologiska jordbrukare följer dessa riktlinjer, varför det är viktigt att tala med en ekologisk jordbrukare innan du köper kycklingkött.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.