Vad är en kanariefågel Melon?

melon älskare letar efter något lite annorlunda, en kanariefågel melon kan vara precis. Här är några saker du bör veta om kanariefågel melon, inklusive ett par tips på hur du väljer en som är mogen och redo för konsumtion.

Canary meloner är en stor och färgstark melon som ofta är lite större än Cantaloupes eller meloner honungsdagg. Kana melon odlas i sydvästra USA, särskilt Arizona och södra delen av Kalifornien. Sydamerika är också platsen för ett antal större tillverkare av kanariefågel melon också. Ibland kallad Juan Canaria melon, är kanariefågel melon präglas av en djup och fyllig gul yttre skal. Kött från kanariefåglar meloner är vanligtvis en grön som är lite blekare än hittades med honungsmelon meloner. I vissa fall kan köttet verkar vara nästan vit med bara en antydan till grönt. Med en stark och behaglig doft, är kanariefågel melon inte lika söt som många sorter av meloner, men har en tendens att förstärka smaken hos andra frukter när det blandas in i fruktsallader. Det är möjligt att få en Juan Canary melon bara om någon tid på året. Grödor i USA producerar i allmänhet från juni till oktober varje år, med vågperiod produktionen äger rum i juli månad. Sydamerikanska kanariefågel meloner börjar vanligen att producera runt den första november och fortsätter genom vintermånaderna. Till skillnad från vissa typer av frukt, lämpar Kana melon inte sig väl för konserverad sorter. Men melon bollar görs från Kanarieöarna melon finns i den frysta maten delar av vissa stormarknader, tillsammans med fryst honungsmelon och cantaloupemelon bollar melon också. När du väljer en bra kvalitet kanariefågel melon, är det viktigt att se kroppen av melon är fast. Närvaro av någon mjuk platser längs kroppen är en indikation på att melonen har passerat önskvärd skede. Samtidigt är det viktigt att ha en liten mängd av mjukhet runt stammen område av kanariefågel melon. Om stjälken området är fortfarande fast, då kanariefågel melon ännu inte är mogen nog för konsumtion.

Tillsammans med den allmänna fasthet kanariefågel melon, spelar stor hänsyn till färgen på skalet och hud. En mogen kanariefågel melon kommer att vara ljust gul med få eller inga skador. Var särskilt noga med att kolla noga efter tips av grönt på huden. Detta kommer att säga att kanariefågel melon hämtades tidigt och måste mogna innan köttet kommer att vara redo att äta. Den söta smaken av kanariefågel melon kommer inte vara fullt utvecklade förrän mognadsprocessen är klar, så det är ingen idé att välja en grön kanariefågel melon om du tänker på kylning och serveras samma dag.

Som ett trevligt sätt att förbättra utseende och smak av frukt fack och sallader, erbjuder kanariefågel melon ytterligare variation i användningen av meloner. Inte så söt som en vattenmelon, men med lite mer smak än de flesta honungsdagg meloner, slår kanariefågel melon precis rätt balans för många människor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.