Vad är en frukt Bouquet?

En frukt bukett är ett arrangemang av helhet och skära frukt som har monterats så att det liknar en uppvisning av blommor. Frukt buketter kan användas som ätbara dekorationer på bordet, och de är också ges som present till semester, födelsedagar och andra evenemang. Det är möjligt att göra en frukt bukett hemma, och de kan även beställas från cateringföretag som specialiserar sig på ätbara arrangemang av alla former och storlekar. Vissa livsmedelsbutiker säljer frukt buketter eller byggsatser för att göra frukt buketter, med en sammanslagning skära frukt som människor kan ta hem och ordna efter önskemål. I en typisk frukt bukett, är bitar av frukt klippa och hållit ihop med hjälp av spett så att de ser ut som blommor. Exempelvis kan ringar av ananas skäras in i form av blommor, med melon bollar eller jordgubbar i mitten av varje "blomma". Garnishes gillar persilja kan användas för att ge något djup och bakgrund till visa, tillsammans med mindre bitar av frukt i bitar eller uthuggen floral former. En del människor ordna frukt buketter i en vas eller skål, med en bit av cellplast i botten för att hålla grillspett på plats. Andra kan använda en annan bit av frukt såsom cantaloupemelon som en behållare att hålla buketten, du sätter Spett i sidorna på frukten. Buketten kan ytterligare dekorerade med rosetter, ätbart guld och silver blad och andra ätbara garnishes lägger till visuell spänning.

Valfritt antal frukter kan användas i en frukt bukett. Många cateringfirmor som används är olika frukter för att få en mängd olika färger, men det är också möjligt att skapa teman frukt buketter, som tropiska arrangemang med frukter som mango, kokosnötter, papaya, passionfruits, starfruits, och så vidare. Som en generell regel, vilket företag frukter kan lätt flås eller repat behov är idealiska för att ordna med en frukt bukett, medan mjukare frukter eller frukter med KLIBBIG gropar, frön och rinds tendens att inte klara sig lika bra.

Till skillnad från en fruktkorg, en annan typ av färsk frukt gåva, en frukt bukett extremt ömtåliga. Frukten kan hållas såg så frisk och fast som möjligt genom att dunked i gjorts svagt surt vatten eller klädd i citronsaft till långsamma Browning i luften, men buketten allmänhet ser bäst ut inom några timmar sammanställas. Detta ätbar dekoration är bäst äts snabbt, eftersom frukten annars börja brun, sloka, torka ut, och ser ganska obehaglig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.