Vad är en Toasting-Fork?

En GRILLGAFFEL är tredelade gaffel utformad för att användas för att skåla saker över en öppen spis. Klassiskt, en GRILLGAFFEL kunde ha fastnat i en bit bröd och används för att hålla brödet i elden, med ett rotationssystem för ännu missfärgning. För avancerade spelare, är det möjligt att använda en GRILLGAFFEL göra rostade ostsmörgåsar och andra varma mackor. En typisk GRILLGAFFEL är gjord av tråd, och många är teleskopiskt, tillåter människor att vika upp gaffel eller Skjut handtaget i när den inte används. Detta gör skålar gafflar lättare att lagra och transportera, samtidigt som tillåter människor att hålla sina händer väl klara av elden när gaffeln är i bruk. De tre smala klor kan vara av varierande längd, beroende på konstruktion, stift som är alltför lång tid kommer mangle brödet, medan korta klor gör brödet glida bort, så de flesta designers försöka hitta en gyllene medelväg.

Före ankomsten av gas-och elektriska spisar, hushåll åberopade tunga trä-och koleldade spisar, eller helt enkelt öppna spisar. Sådana spisar krävs mycket energi och underhåll för att springa, så när någon ville ha ett snabbt mellanmål, något som grillas över öppen eld kan bli mycket mer tilltalande än brottas med spisen. Vissa människor också otvivelaktigt funnit erfarenhet av något grillas över öppen eld att vara njutbart.

Toasting gafflar fortsätter att vara tillgänglig i butik hemma utbudet, och de kan användas precis som de var avsedda. Vissa använder grillas gafflarna för att hålla saker som tekakor över öppen eld av en gasspis att snabbt rosta dem och grillas gafflar kan också användas över eldstäder, och på camping resor. Vissa ironworkers som specialiserar sig på att gjuta och smidesjärn matlagning levererar också göra skålar gafflar, ofta som en intressant säsong nyhet.

Använda en GRILLGAFFEL är ganska självförklarande. Det är viktigt att sätet om föremålet för rostade bra på stift, och vara medvetna om vinkeln på GRILLGAFFEL att se till att skålen inte ska glida av gaffeln som kockar. Det är också bra att vara medveten om att GRILLGAFFEL s handtag kan bli mycket varmt om gaffeln hålls direkt i elden, helst bör den svävar över elden, så att skåla för skarpa igenom utan att bränna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.