Vad är en Smör Paddle?

En smör paddla är ett verktyg som används i traditionella smör gör, det är också ibland kallas smör hand eller Scotch hand. Vanligtvis gjorda av trä, har redskapen ett brett blad och ett kort handtag. I vissa fall kan bladet en smör paddla märkas med en serie små åsar, som gör verktyget mer mångsidig runt köket. Vissa kök leverans butiker säljer smör paddlar och verktyget kan också vara specialanpassade beställas från företag som specialiserar sig på smör gör bestick. När smöret är gjorda för hand, har processen flera steg, med början låta mjölk för att sitta så att krämen stiger till toppen. Krämen spottas stelna och orsakar klumpar av smör för att starta flytande på toppen av vätskan i Smörkärna. Dessa klumpar dras ut med en slev och arbetade med smör paddla för att ta bort all överflödig vätska som skulle kunna fastna i dem. Smöret sköljs med klart, kallt vatten medan smöret bearbetas.

Använda en smör paddla säkerställer att smöret är rent smör, utan fickor av vätska eller luft. Detta är oerhört viktigt, eftersom resterande kärnmjölk kan orsaka smöret härsknar. Också företag strukturen på smör, vilket gör att den enkelt kan packas i smör formar. När du packar, är det smör paddeln används för att fast packar smöret nedåt så att det jämnt fyller upp hela smöret mögel.

Många konsumenter inte göra egna smör, eftersom det kräver en hel del mjölk och smör finns lätt tillgängliga i livsmedelsbutiker. Att lära sig att göra smör kan vara en intressant upplevelse, men, och det kan ge konsumenterna en ny uppskattning för det arbete som går till smör gör. Många konsumenter fuska och använda en matberedare i stället för en Smörkärna för spottar processen, men smöret måste fortfarande arbetade med smör paddla ge en lagringsbar produkt.

>

Det finns andra användningsområden för en smör paddla runt i köket. Räfflade smör paddlar används ofta för att skapa räfflade mönster eller linjer i andra livsmedel, allt från tårta glasyr till pasta. Verktyget kan även användas vid produktion av andra livsmedel som behöver brukas, såsom deg. I pasta gör, är det smör paddeln för att göra den klassiska linjer i gnocci och garganelli pasta, som gör att dessa pasta behålla sås.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.