Vad är en Pepino Melon?

En Pepino melon är en typ av frukt hemma i Peru, även om det smakar och ser ut som en melon, är det inte en sann melon, eftersom det växer på en vintergrön buske i stället för vin. Idag är denna frukt som odlas i subtropiska klimat i andra delar av världen, särskilt Kalifornien och Nya Zeeland, och som ett resultat, de är lätt tillgängliga i många områden medan de är i säsong. För människor som lever i subtropiska områden, kan pepino meloner odlas från sticklingar, denna anläggning är tekniskt en flerårig, trots hårt väder kan skada anläggningen. är Dessa frukter också ibland kallas melon päron, meloner träd, buske meloner och mellowfruits med hänvisning till den förälder buske. De har en distinkt teardrop form och en skorpa som stryks med gröna och lila när de är mogna. Smaken av en pepino melon brukar vara mycket söta och saftiga, med en svagt blommig doft, många jämför dem med Cantaloupes och honeydews, två välkända melon sorter.

Pepino meloner komma i säsong i senhösten till mitten av våren, och som med äkta meloner, ett antal saker kan användas för att berätta om en pepino melon är mogen och saftig. Det melon ska kännas tung för sin storlek och ljud ihåliga när utnyttjas, och helst av melon bör rikt strimmig med färg. Bli inte berörs av områden med ojämnheter eller ränder vätska på pepino melon, dessa visar att frukten blir särskilt söt. Dessa frukter kan användas på olika sätt. Många tycker om att äta pepino melon ur hand, antingen i skivor eller direkt ur skalet med hjälp av en sked. Frukten kan också blandas med fruktsallad och andra rätter, som blandas i smoothies eller användas i iskallt desserter. Den söta smaken paren också väl med lime, och äventyrligt kockar kan försöka inslagning pepino melon med prosciutto för en variant på den klassiska melon och skinka.

Detta tropiska frukter bara håller ett par dagar utanför fabriken, så det bör användas så snart som möjligt när den har köpts. Håll Pepino melon i kylskåp tills den används, om du Skär frukt och planerar att avsluta det senare, duggregn citrusjuice över skivor och lagra dem, omfattas i kyla i två till tre dagar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.