Vad är en Meat Pounder?

Ett kött Pounder är ett kök verktyg som är avsett att MÖRA kött. Kött pundare kallas i några klassiska recept, när människor behöver mycket tunna, anbud kött, och de är också väldigt användbart för att hantera tuffa kött som abalone. Många kök leverans butikerna säljer kött pundare, om det är en nödsituation, kan du också ungefärlig ett kött Pounder med en klubba eller hammare.

De flesta kött pundare är lätta, så att de inte skadar det kött som de är används. Några har räfflade ytor som är avsedda att tränga in i köttet, dessa ytor också göra köttets yta ojämn, gör det möjligt att plocka upp marinader och såser lättare. Normalt är båda sidorna av en styckningsdel bankade att säkerställa full penetration med kött Pounder, och då köttet kan marinerade eller muddras i bageriprodukter för matlagning.

Metal är ett vanligt material för kött pundare, eftersom det är mycket lätt att sterilisera. Det är också möjligt att hitta plast pundare, som inte kan hålla upp även på lång sikt. När det gäller en metall kött Pounder, handtaget kan vara utrustad med ett grepp i silikon eller liknande material så att det är mindre risk att halka eftersom det används. Det är inte heller ovanligt att en kött-pundiga att ha ett litet hål i handtaget så att den kan hängas upp en pinne i köket. Att använda en kött-pundiga inte kräver så mycket skicklighet. Det viktiga att komma ihåg är att det är möjligt att bulta köttet för mycket, om du är för hårdhänt med kött Pounder, kan du tränga hål i en tunn skära av kött, vilket kan göra det svårt att hantera eller laga mat. Tanken är att MÖRA, snarare än pulverisera, köttet, vilket gör det roligare att äta.

Om en kött Pounder är inte enkelt tillgänglig, du kan använda en hammare eller klubba. Eftersom dessa verktyg tenderar att vara tyngre än en typisk kött Pounder, bör du svinga dem mer försiktigt så att köttet inte är skadad. Du kan också isolera de slag av kött pundiga genom att linda köttet i en ren handduk innan bultande det, om du inte vill få en smutsig handduk, vira köttet i tung plast och sedan en handduk eller en gammal t-shirt.

Eftersom kött pundare används med rått kött, är det viktigt att se till att de rengöras noga efter användning. Varmt vatten och bleka eller motsvarande desinfektionsmedel som rekommenderas, och du kanske vill överväga lätt att rengöra när du köper en kött pundiga. Undvik en med massor av små hål och vrår för bakterier att gömma sig och leta efter en som tål maskindisk att göra cleanup ännu lättare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.