Vad är en Lattice Cutter?

ett galler Cutter är ett kök verktyg som är utformat för att hjälpa kockar skapa snygga, även gitter för Lattice-topped bakelse såsom pajer. Det finns två olika typer av gitter kuttrar. Ena är en skärande stämpel, som stansar ett gallerverk design till ett enda ark paj deg. Den andra är en rullande kutter som skapar enhetlig remsor av degen som kan vävas in i ett gitter topper. Många kök leverans butiker säljer gitter fräsar, och de kan även beställas från företag som specialiserar sig på bakverk leveranser. En lattice topping är en Lacy vävt topping som ger konsumenten möjlighet att titta på ingredienserna i en bakelse. Väven topping oftare används på pajer och tårtor, även om det kan användas på andra bakverk också. Remsor av Lattice kan också utnyttjas för att skapa form och konsistens på bakverk som Danishes. Den topping snygg, och det är relativt lätt att göra, många kockar vill använda den för att klä upp sina bakverk med ett gammaldags utseende. När det gäller ett rullande gitter kutter, skapar Cutter Även remsor av degen så att det resulterande lattice kommer att bli ännu mer estetiskt tilltalande. Att använda ett rullande gitter kutter, bagaren rullar ut degen till önskad tjocklek och sedan kör saxen över degen. Den remsor av degen kan vävas över en paj fyllning för att skapa ett gitter toppning, med ändarna kläms till botten jordskorpan av kakan, så att de inte separeras under tillagningen.

A styckning frimärke är mycket snabbare och enklare att använda, även om slutresultatet är inte riktigt lika charmig som en vävd gitter. Stämpeln finns stansas in en bit rullas ut degen, som kan lyftas som en enhet till toppen en paj. Kanterna på bladet av degen måste också veckad till botten jordskorpan för att förhindra separation. Vissa skär frimärken också komma med fantasifulla mönster som hjärtan som gör den resulterande gitter roligare.

En bra lattice skärmaskin kommer att tillverkas av en robust metall som kommer att stå upp för upprepad användning. Liksom med andra vassa verktyg bör du undvika att köra ett gallerverk fräs genom en diskmaskin, eftersom kanterna kan avtrubbade. När du köper ett gitter cutter, leta efter en utan vinklar och vrår för deg och fett ansamlas i och försöka hitta en lattice kapmaskin med en slida eller sköld för att hålla i framkant skarp. Skärpan kommer att ge skarpt skära lattice utan taggiga kanter eller tårar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.