Vad är en FYRFAT ugnen?

En roaster ugn är en liten hushållsapparat finns i ett kök som antingen kan användas tog kock olika kött och grönsaker. De kopplas vanligen till ett vanligt eluttag och sitta fint på en bänk. Kafferostningsföretagen ugn är mycket mindre än en vanlig ugn.

Fördelen med att använda en roaster ugn över en konventionell ugn är dess snabbhet och kostnader. Eftersom roaster ugnen värme mycket mindre utrymme, kan man förvärma mycket snabbare än en konventionell ugn. Också, på grund av det kompakta område, kan många livsmedel kock betydligt snabbare i en roaster ugn. Även roaster ugnar kan ta upp mer disk utrymme än några vill, är de fortfarande ett mycket effektivt sätt att tillaga och kan enkelt tas bort från disken när matlagningen är klar.

Fördelarna med att spara tid och Pengarna gör en roaster ugn en viktig apparat i många kök. Den kan också användas som ett komplement till vanlig ugn, när den redan är i bruk. Därför kunde förberedelse gånger större måltider skäras betydligt med hjälp av en roaster ugn.

Även om den vanligaste användningen av en roaster ugn kan, som namnet antyder, för stekning, finns det ett antal andra funktioner det kan lika bra. Till exempel, de flesta roaster ugnar kan även ånga och fungera som en långsam spis. På detta sätt är det mycket mer mångsidig än en traditionell ugn. Dock en roaster ugnen inte har möjlighet att steka mat. är bristerna i en roaster ugn som ofta finns i sin storlek och funktion lista. Vissa roaster ugnar kan ha möjlighet att laga saker så stor som en medelstor kalkon. Andra skulle inte hantera livsmedel av denna storlek. De egenskaper och storlek av en roaster ugn är varierad, med större och mer funktionsrika intensiva modeller kräver de högsta priserna. roaster ugnar varierar i storlek från en halv kubikfot (kubik 15 cm) på nästan två kubikfot (60 cm i kubik).

För de arbetsgivare som vill laga mat på arbetsplatsen, en roaster ugn kan vara det bästa alternativet eftersom det är lätt bärbar. Merparten av tiden på dessa orter, möjligheten av en konventionell ugn enkelt inte existerar. Därför kan en roaster ugn, och ibland en Brödrost kunna tillmötesgå alla matlagning behov.

En annan fördel med den roaster ugnen är att det blir ett bra pedagogiskt hjälpmedel för barn som är redo att börja lära sig att laga mat. På grund av sin ringa storlek, kan roaster ugnen verkar inte så skrämmande att de unga bara börjat. Med tanke på storleken på en konventionell ugn, kan roaster ugnar också bli mycket säkrare för barn att komma runt. Men har någon ugn möjlighet att bränna någon när varm, så stor försiktighet bör alltid tas runt alla typer av ugnar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.