Vad är en Crepe Griddle?

En crepe PANNKAKSLAGG kan vara mer används i professionella kök än det är i hemmen, om du inte råkar verkligen älskar perfekt crepes. Hemma, kan folk använda crepe skålar eller elektriska grillar att göra enstaka crepe. På restauranger, i synnerhet de som specialiserar sig på crepes, kan crepe galler användas istället eftersom de har många drag som kan visa sig perfekt Crepes nästan hela tiden. Du kan hitta crepe PANNKAKSLAGG stilar att ansluta till gas linjer eller som är elektrisk. Det finns även bärbara sådana som kommer att fungera på propan. Det galler har en rund platt topp, vanligen tillverkade av gjutjärn eller rostfritt stål och de är uppvärmd av en låga eller elvärme enhet som sitter under den övre delen. De erbjuder även mycket värme så att crepes är perfekt tillagade. De kan också användas för att laga saker som pannkakor. Vissa har en brännare topp och andra erbjuder två brännare och två ytor för att öka hastigheten crepe produktion. Som nämnts är de flesta crepe galler avsedda för yrkesmässig användning, och priserna tenderar att återspegla detta. Du kan enkelt betala minst ett halvt tusen amerikanska dollar (USD) till långt över tusen USD för professionella modeller. Det finns några crepe galler som erbjuds för användning i hemmet, och de flesta av dessa är eldrivna. Ett hemmabruk crepe PANNKAKSLAGG kommer fortfarande kostar över $ 100 USD, men kan vara väl värt det om du gör crepes på regelbundet. Om du letar efter specialerbjudanden på en crepe PANNKAKSLAGG, kan du hålla ögonen öppna för dessa maskiner som erbjuds på platser som eBay eller Craigslist. De är den typ av kök apparat som folk köper, använda ett fåtal gånger, och sedan glömma bort, så det är fullt möjligt att hitta begagnade sådana.

Vissa märken för användning i hemmet, liksom de som gjorts av Krampouz ®, erbjuder dig flera ytor. Några stilar gör att du kan laga fyra crepes i taget. Home använda modeller vanligtvis kan förvaras när den inte används och de kommer med ett par extra lik stålspalsar hjälpa till att sprida crepes till önskad tunn. Vissa har till och slevar som ger dig möjlighet att exakt mäta crepe smeten så storleken är perfekt.

Ett alternativ till crepe PANNKAKSLAGG är en crepe pan. Dessa kan komma i flera storlekar och är vanligtvis gjorda av ledande metall som kan hjälpa till att hålla crêpes matlagning jämnt. Istället för att ta upp utrymme på en disk, de används på din stovetop. Vissa människor tycker kastruller utmanande att använda eftersom sidorna på pannan göra vrida crepe svårt. Ett annat alternativ är att köpa runda galler som inte har sidor och kan användas på stovetop också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.