Vad är en Bundt Cake?

Många är bekanta med Bundt ® kaka, en rund kaka med hål i mitten. Denna form är möjligt genom kokning kakan i en Bundt ® pan, som uppfanns i mitten av 20th Century av företaget Nordic Ware. Dess grundare, H. David Dalquist, var inspirerad av den tunga grytor som används för att göra det populära europeiska kakan Kugel, men dessa kokkärl var så tunga att de inte alltid praktiskt att använda, och Dalquist sökte ett sätt att skapa en pan som skulle väger mindre, så småningom belysning på tanken att använda aluminium för att skapa Bundt ® pan. Det kan inte sägas att inledningsvis Dessa skålar var enormt populära, men detta ändras efter Pillsbury gräddningen tävling ungefär 15 år senare. En av pristagarna var en Bundt ® kaka. Nyheter om detta vinner och en Pillsbury linje kakmix för Bundt ® kokkärl kraftigt ökad efterfrågan på pannor och de är bland de bästa pannor säljer tårta idag. Det är svårt att beskriva smak eller typ av Bundt ® kaka eftersom det finns en stor variation och en mängd recept i böcker och på nätet. En av de böcker som anses vara mest användbar för att skapa massor av olika kakor, och några välsmakande recept är också Bundt Cake Bliss: läckra desserter från Mellanvästern Kök av Susanna Short. The Cookbook har ett förord av fru H. David Dalquist och fokuserar enbart på många sätt att kakan kan tolkas och pannan kan användas.

Dessutom finns det fortfarande gott om kakmix som är perfekt för Bundt ® kaka kokkärl. Utseende, de flesta av dessa kakor se likadana ut, med något räfflade toppar och sidor. Vissa bagare föredrar att använda mini-stekpannor, som gör miniatyr versioner av klassiska Bundt ®. Färgen på varje kaka kan bero på ingredienser och några av kakorna är toppad med saker som strösocker, vispad grädde eller glasyr.

Pound tårta recept är några av de mest anpassningsbara om folk vill göra en Bundt ® kaka. Ändå finns det ingen anledning att stanna där. Andra bagare välja kakor som inte är lika rik och det finns utmärkta fettsnål Bundt ® tårta recept också. Vissa kakor har ett center fyllning, som kan uppfyllas genom att fylla tårtan panorera del av vägen med smet, och sedan lägga till fyllningen, innan toppade panorera bort med resten av smeten. Omväxlande, vissa människor injicerar påfyllning av en tårta efter att det bakas.

Traditionell Bundt ® tårta smaker kan innehålla klassiker som vanilj, choklad och citron. Dock kommer en sökning via korta bok och via online recept ger bagare en uppsjö av val i smak och idéer. Några av de mer ovanliga recept innehåller ingredienser som Root Beer, olika typer av alkohol, pumpa, plommon och ingefära och frukt. För dem som inte har mycket tid, det finns massor av kakmix tillgänglig som är perfekt för Bundt ® kokkärl och många av dessa kan anpassas och göras mer speciella genom att lägga till extra ingredienser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.