Vad är en Biscuit Cutter?

ett kex Cutter är ett kök redskap avsett för styckning kex och andra bakverk former. Använda ett kex cutter säkerställer att kex är enhetlig storlek och format, vilket är viktigt av flera skäl. Många kök leverans butiker säljer kex fräsar, ofta i uppsättningar av examen storlekar eller besläktade former. De kan också beställas särskilt genom företag som tillhandahåller sådana verktyg.

Vanligtvis ett kex saxen är gjord av metall, eftersom metallen kan formas till önskad form lätt och den skarpa kanten av metall kommer att sänka genom kex degen jämnt. Några kex fräsar är dessutom tillverkade i plast, ett lätt gjutna material. I värsta fall kan en bagare använda en klass eller vin pokal som ett kex fräs också. När du använder en improviserad kex kutter, försöka hitta en som inte är avsmalnande, eftersom detta kommer att påverka utgången form av kakan. Den allmänna formen för ett kex är rund, men kex fräsar kan komma i alla former. Bakers kan göra hjärtan, kvadrater, rektanglar, dinosaurier, blommor och andra mönster med kex fräsar. Till skillnad från en cookie cutter, är ett kex kutter vanligen skära i en enkel, snygg form utan enorma detalj, eftersom kex stiga när de lagar mat, döljer saker som grenar på en julgran form eller armarna på en mänsklig figur.

Använda ett kex fräs är viktigt av flera skäl. Den första är konsekvens i matlagning. Om en kock rullar ut kex degen jämnt och använder samma biscuit cutter, ser den till att kex kommer att ha samma tillagningstid. Ett blad av även kex kan också avslöja oegentligheter i en ugn, om några kex kock snabbare än andra. Enhetlig form och storlek är också viktigt att kommersiella och professionella kockar, eftersom konsumenterna har kommit att förvänta sig. Om du vill använda ett kex cutter mest effektivt, kex degen rullas ut på ett lätt mjölat bakbord. Höjden Cutter är typiskt doppas i mjöl för att förhindra fastnar, och det är placerad i ett hörn på duken av degen och tryckte igenom degen i en jämn rörelse. De flesta kockar minska sina kex nära varandra, med degen så effektivt som möjligt. Vanligtvis kan kex deg bara rerolled gång, så kockar vill maximera antalet kex de får ut av en sats av degen.

Om du försöker komma fram till ett sätt att använda upp överskott kex deg, överväga att kanel rullar. Wrap remsor av degen med kanel och klappar av smör, och borsta den rullar lätt med mjölk eller ägg. Degen får inte vara så lätta och luftiga eftersom den har rerolled, men den söta rullade kakan kommer förmodligen bli en hit ändå, särskilt med yngre medlemmar av hushållet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.