Vad är en Apple Peeler?

Ett äpple skalaren är ett kök verktyg som hjälper dig att ta bort huden, eller skal, från ett äpple. Ett äpple peeler tar sig många uttryck, också känd som en potatisskalare, och kan bara skal eller pare äpplen eller kan skal, kärna och skiva. Första äpple /potatisskalare patenterades i början av 1800-talet. Idag finns det många mönster och äppelsorter Peelers. Den vanligaste äpple skalaren är en handburen verktyg som fungerar som en multifunktionell skalaren. De har en lång dubbelsidiga axel med blad på innerkanterna bifogas ett handtag. En del människor föredrar detta multifunktionsverktyg eftersom den kan skala flesta någon frukt eller grönsak. Andra föredrar mer modern design eftersom det gemensamma köket verktyget kräver flera enkla streck som upprepas hela vägen runt frukten innan den är helt skalad. Dessutom, hur mycket tryck som varje stöt kan förändras, vilket skapar en ojämn yta.

Kombinationen äpple skalaren /corer /slicer har blivit en populär modern överlämnandet av den traditionella skalaren. Det finns olika utföranden, men mekaniken är ungefär densamma. Kombinationen äpple skalaren påminner mycket om en vice grepp med en startveven ansluten till en borr. Även detta är en relativt grov beskrivning, passar den de flesta konstruktioner. Det fungerar när det bifogade axel är placeras i mitten av äpple och sedan handtaget vrids. Det finns ett blad som tar bort skal av äpple som äpplet snurrar, korkskruv som, över bladet. Den skivor också äpplet som det pärlorna.

någondera typen av äpple skalaren kommer skala ett äpple enklare än med bara en Avklipp kniv och välja ett äpple skalaren beror på dina individuella behov. Handenheten traditionella äpplet skalaren är mycket mindre, butiker lättare, och kommer skal äpplen, morötter, potatis och andra frukter och grönsaker med fast kött. Kombinationen äpple skalaren /corer /slicer kräver större lagringsutrymme, men är mycket användbart och snabbt om du gör en massa äpple rätter. Priserna för detta kök verktyget varierar från bara ett par dollar till omkring hundra amerikanska dollar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.