Vad är Veal Scallopine?

Kalv scallopine är en traditionell italiensk maträtt som gjorts med tunna? tum (. 63 cm) skivor som sedan bankade med en hammare på cirka 1 /8 av en tum (ca 1/3cm). Den kalvkött som används är vanligen tas från en muskel och skärs tvärs över säden och putsade av fett. Detta gör kalv scallopine ett mycket lågt kaloriinnehåll styckningsdel. Använda kyckling eller kalkon bröst i stället för kalvkött ytterligare kan minska fetthalten i kalvkött scallopine.

Kalvkött scallopine, som också kan stavas scallopini, är en ganska snabb maträtt för att förbereda, eftersom den tunna skivor av kött kräver mycket lite tillagningstiden. Den klassiska kalvkött scallopine ofta muddras i mjölet med några italienska örter, salt och peppar och sedan kokas på spisen topp med några klyftor hackad vitlök i cirka sex minuter. Det finns få traditionella tillägg förutom svamp, som ofta kokas före tillagning av köttet. Vitt vin läggs i grytan när köttet tas bort för att göra en ljust brun sås. Den stora variationen av recept för kalvkött scallopine är ganska anmärkningsvärt. Man ser förslag till tillägg i krossade tomater, grekiska eller italienska oliver, paprika, eller våta ingredienser såsom citronsaft eller marsalavin läggas till såsen. När tomater läggs till traditionella kalvkött scallopine när köttet är kokt, är tomater till och skålen får sjuda på låg värme i cirka en halvtimme.

Tillsatser av citronsaft till kalvkött scallopine tenderar att göra skålen mer liknar kalvkött piccata. Lägga Marsala vin till kalvkött scallopine är mer traditionellt kallas kalvkött Marsala. Båda dessa recept kan serveras med ris eller potatis, och ibland pasta. Kalvkött scallopine med tomater är nästan alltid serveras ovanpå lätt smörad pasta, eller åtminstone med pasta som en sida skålen. Den flouring processen för kalvkött scallopine är mycket viktigt och bör inte förbises, oavsett vilken variant en avser att göra. Mjölet hjälper bryn köttet, men också ger mer textur till någon sås eller sås som är slutresultatet. Utan mjöl, är tillsats av konserverade tomater eller färska tomater kan leda till en vattnig sås. I vinet deglazing processen för traditionella kalvkött scallopine, insamling av smakrika bitar som ansamlas i mitten av pannan medan matlagning köttet är lättare om köttet är mjöl belagda.

Om du gör kalv scallopine för en stor grupp, kan man koka kött i flera omgångar och hålla dessa varma i låg temperatur i en ugn innan man kombinerar skålen för servering. Det kan vara lättare att använda två skålar, så man kan göra två pannor i sås som ger denna rätt dess utmärkta smak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.