Vad är Tuna Casserole?

Tuna grytan är en gryta där tonfisk är stjärnan ingrediens. En gryta, naturligtvis, är en maträtt som består av bränd stärkelse, grönsaker och /eller kött i ett typiskt krämig sås. Vissa människor tror på grytan och tonfisk Gryta i synnerhet som en kvintessensen 1950 amerikanska fat, men i själva verket gryta har en lång och lysande historia, och det finns många sätt att göra tonfisk gryta. En anledning äggstanning blev så populär på 1950-talet är att det var lätt att göra av förpackade livsmedel. Många gryta recept krävde nudlar, en burk tonfisk, en burk med grönsaker, och en burk stuvad soppa, som grädde på svamp eller grädde broccoli. Dessa ingredienser var billiga, lätta att hantera och lätt att göra i butiken, och den grytan ofta var populärt med familjen, inklusive picky eaters.

Gryta fortsätter att vara populär bland kockar, eftersom det kan görs i stora satser och frysas för framtida behov eller kylda och kokta senare, vilket gör det bekvämt för människor som vill ha något enkelt att laga mat under veckan. Grytor är också vanliga som finns i potlucks, och i små samhällen, kan människor ta grytor hem till människor som är sjuka, återhämtar sig efter förlossningen, eller sörjer en familjemedlem som en vänskaplig gest. Tonfisk gryta förblir en ständig favorit. En grundläggande tonfisk äggstanning görs med nudlar eller ris, tonfisk, grönsaker och en krämig sås. Rotelle eller Fusilli pasta är ett vanligt val av pasta form, men man kan säkert använda band äggnudlar, Penne, och en rad andra former. Tonfisken är klassiskt konserver och grönsaker som broccoli, morötter, ärtor och lök är vanliga. Kockar får använda färska, frysta eller konserverade grönsaker, beroende på personlig smak. Den gräddig sås kan vara en enkel vit sås med Roux, mjölk och ost, men man kan också använda röda såser eller för den delen, konserverade soppor. Traditionellt är tonfisk gryta toppad med krispig topping som grillas brödsmulor i smör. Som en allmän tumregel för alla fyra koppar (500 milliliter) av pasta, två koppar (250 milliliter) av tonfisk, är två koppar (250 milliliter) med sås, och två koppar (250 milliliter) av grönsaker som används. En tung gryta maträtt bör användas, vilket gör att grytan på värmen långsamt och jämnt i ugnen, och det bör inte täckas under tillagningen, så att de kompletterande täckning kommer att bli klart och krispigt. Matlagning temperaturer tonfisk gryta variera beroende på storleken på grytan och vikten på pannan, men i allmänhet omkring 400 grader Celsius (204 grader) i 20 minuter är ett bra ställe att börja.

Kockar som vill frysa en tonfisk gryta för framtida konsumtion kan blanda alla ingredienser i en tung smörad gryta skål, tillsätt toppning, och tätt täcker fatet. Tonfisken grytan kräver en längre tillagningstid att tina upp det så bra som matlagning det, och i allmänhet det varar cirka sex månader i frysen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.