Vad är Sweet Pickles?

Sweet pickles är inlagd gurka som görs med salt, socker, vinäger, och ett sortiment av betning kryddor. Tekniskt sett kan alla typer av grönsaker vara inlagd med denna krydda blandningen, men konventionen att hänvisa till inlagd gurka som "pickles" kommer de flesta konsumenter att associera gurka med sweet pickles. Sweet pickles är lätt tillgängliga i dagligvaruhandeln i hela, skivade, tärnade och spjut former, och de är också relativt lätt att göra hemma, förutsatt att du har erfarenhet av konservering.

Sweet pickles skiljer sig från kosher eller dillfrön pickles, eftersom det primära smak är sötma, snarare än en syrlig smak som orsakas av inläggning i salt. Vissa konsumenter föredrar smaken av söta pickles, medan andra anser dem alltför kladdiga. Relish är vanligen tillverkad av söt saltgurka, och de har också ofta visas som en garnering till hamburgare och stekt mat, eftersom sötman interagerar med den salta smaken av maten. När du väl gjort, sweet pickles är klara och krispigt, precis som deras surare motsvarigheter. Vissa konsumenter föredrar en mjukare ättikslag textur, och kommer att suga deras söta pickles i upprepade förändringar i varmt vatten innan konservering att ge pickles en grötig konsistens. Andra ättikslag på en dag, och lägg alun till betning blandningen så att pickles förblir skarpa. I båda fallen är det viktigt att göra pickles i skinande rent konservindustrin burkar för att undvika uppkomsten av röta och mögel. Som med syrlig gurka kan sweet pickles görs på olika sätt. Ändra betning kryddor är det vanligaste sättet att justera smaken, men vissa kockar också lägga till ingredienser som andra grönsaker, i synnerhet vitlök och söt lök. Flesta livsmedelsbutiker har ett utbud av syrlig och söt pickles med ett sortiment av ytterligare ingredienser. Variationer med extra grönsaker som morötter och blomkål kan vara svårare att hitta, utom vid specialitet butik som medför varierade av inlagda grönsaker.

Druvgurkor, pickles görs av Cucumis anguria planta, ofta sött. Detta gurka är relaterat till gurka främst används för betning, Cucumis sativus , som ibland felmÀrkta exempel gurkor när de betade i unga år. Som framgår, är en gurka faktiskt en helt egen art, och på grund av tendens gurkor att bli lite bitter, är de ofta används för att göra sweet pickles. Sweet pickles görs med gurka är särskilt populära i Storbritannien.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.