Vad är Sausage Balls?

Sausage bollar är en enkel och läcker plockmat som är bra för fester och andra typer av casual få sammankomster. Endast innehåller tre grundläggande ingredienser, korv bollar är lätt att tillaga och kan vara redo att tjäna på mindre än en timme. Enkelheten hos en grundläggande korv boll recept kan förbättras med olika örter och kryddor om så önskas.

Alla ingredienser som behövs för att skapa korv bollar återfinns ofta i kök över hela världen. Ground fläsk korv, riven ost och själv stigande mjöl är allt som behövs för att skapa den grundläggande degen. Degen delas i små bitar och rullas till bollar. Kulorna placeras på en plåt och bakas tills de har en något gyllene utseende. Som ett bett storlek mellanmål eller godis, korv bollar ger en mångbottnad smak som kan bidra till att tillfredsställa en längtan efter kött, bröd och mjölk på en gång. Det finns ett antal variationer på de grundläggande korven bollen recept. En del människor föredrar att använda en kombination av mild korv med skarp cheddarost. Recept som väljer varm korv och mild cheddar är också vanliga. Fortfarande andra recept kräver hjälp av en bakning mix snarare än själva stigande mjöl. Det finns också några recept på korv bollar som kräver användning av något annat än fläsk korv. Annat kött, t. ex. kalkon eller skinka som har mark och kryddat likna olika typer av mark korv, kan bytas ut om så önskas. Det finns även vegetariska varianter av korv bollar som använder sig av texturerat vegetabiliskt protein i stället för någon typ av kött. Om kött eller ersättning inte innehåller tillräckligt med naturligt fett för att arbeta i receptet, en liten mängd av ett hjärta hälsosam olja kommer att kompensera.

För att förbereda de mest populära versionen av korv bollar använda ett halvt kilo mild mark korv. Galler tolv uns av skarpa cheddarost. Kombinera dessa två ingredienser med två koppar mjöl eller bakning blanda. Använd händerna för att knåda korv, ost och mjöl till en tjock deg. Rulla degen i lagom stora bollar och lägg dem i en bakning Pan. Grädda i 400 grader Celsius för ungefär tjugo minuter. Detta kommer att vara tillräckligt med tid för korven att laga mat ordentligt och för ost och mjöl till mingel för ett gott bröd. Då det är färdigt kommer korven bollarna vara krispiga på utsidan och anbud på insidan. Detta Grundreceptet kommer att ge mellan tre och fyra dussin bollar korv, beroende på hur stora bettet medelstora bollarna rullade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.