Vad är Ravioletti Pasta?

Ravioletti pasta är en miniatyr av ravioli, en typ av fylld pasta. Liksom sin större kusin, är ravioletti pasta framställd genom att förbereda pasta deg och fyllning, Spooning fyllningen på degen och sedan använda en speciellt utformad mögel eller skärande verktyg för att komprimera degen till ifyllandet fyllda påsar och separera påsar i enskilda enheter . Ett brett utbud av fyllningar och degar kan användas för att göra ravioletti, allt från vanlig deg med ostfyllning med squid-bläck pasta med skaldjur stoppning, och detta pasta kan serveras på en rad olika sätt. har Fylld pasta skett i Italien sedan åtminstone 13-talet, då det nämndes i ett manuskript. Den finns i en mängd former, storlekar och fyllningar, och det kan serveras naturell eller med en sås. Vissa fylld pasta kan också användas i soppor och grytor att ge extra textur. Vissa kockar tycker om att arbeta med ravioletti pasta just på grund av mindre storlek, vilket kan göra det en rolig ingå i en måltid.

Beroende på vilken mögel, kan ravioletti vara fyrkantiga eller runda. Färsk ravioletti ibland på italienska marknader och butiker gourmet, och det kan också göras hemma med hjälp av en ravioletti mögel. Vissa företag att frysa deras ravioletti pasta att förlänga hållbarheten, och torkade ravioletti finns också, även om val av fyllning tenderar att vara mer begränsad.

kött som kyckling, nöt-och griskött kan används i ravioletti, tillsammans med skaldjur och ett sortiment av ostar, eller ingredienser grönsaker som spenat, svamp och squash. Eftersom dessa pasta är så små, några kockar använda dem i soppor, de är lagom storlek, så att gästerna inte behöver brottas med stora ravioli eller annan fylld pasta. Ravioletti pasta kan serveras varm eller kall med en rad olika såser och kryddor.

Kockar som vill göra ravioletti hemma hittar en pasta maskin för att rulla ut degen mycket användbar, och de kanske också vill använda sig av en ravioletti mögel eller ravioli kutter. Talrika fyllning recept för pasta kan hittas på Internet, för ravioletti bör ingredienser hackad särskilt fin att se till att pastan inte slutar med klumpar. Kockar bör också komma ihåg att endast små mängder att fylla, eftersom pastan är så mycket mindre än traditionella ravioli.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.