Vad är Radiatori Pasta?

Radiatori pasta är en chunky pasta form som starkt liknar en gammaldags ång radiator, som namnet på denna pasta skulle föreslå. Här roliga formen är idealisk för tjocka, chunky såser, eftersom pasta kan innehålla upp i såsen, och radiatori pasta kan också användas med finare såser, eftersom åsar av pasta kommer att fälla såsen, se till att det rockar alla pastan. Många marknader bära radiatori pasta, ibland i flera smaker, och kockar med en pasta extrudern, kan det också göras hemma.

Detta pasta form har en platt rygg som är vikt i sig själv, och en rad räfflade utstickande delar. Radiatori pasta är vanligen skärs i korta bitar, och det stannar hoprullade igenom tillagningen processen, med åsarna påpeka. Ibland kan åsarna vara ruggig att skapa extra textur, men mer ofta de är raka och jämnt fördelade. Förutom att vara tillgängliga i vanlig form, kan radiatori pasta även smaksatt eller färgad med soltorkade tomater, spenat, bläckfisk bläck, och andra ingredienser. Det bästa radiatori pasta görs med durumvete, ett särskilt hårt form av vete som ger mjuk, elastisk pasta, även när pastan är något överkokt. Pasta med mjukare vete kommer att tendera att falla sönder i matlagning processen, och det kommer att göra särskilt dåligt i soppor och grytor, där fukten sakta kommer att göra att pasta att lösas upp. som huvudrätt, radiatori pasta kan kopplas ihop med en rad olika såser, enligt ovan. Det kan också ätas ren, eller blandas med en blandning av ingredienser för att göra pastasallad. Durum radiatori kan användas i soppor och grytor, med denna pasta är speciellt lämplig för grytor, eftersom den har så många vinklar och vrår för smak. Yngre medlemmar i hushållet kan få entusiastiska över denna pasta form, vilket kan vara praktiskt när du försöker hantera picky eaters.

En av anledningarna till pasta förblir evigt populär runt om i världen är att det är så hållbart. En container med torkad pasta radiatori kommer att fortsätta på obestämd tid, så länge den inte utsätts för fukt. Om du håller din pasta i en sval, torr plats, kommer det att användas långt in i framtiden, vilket kan ge dig chansen att köpa ditt skåp med en pasta sortiment för att tillgodose alla behov och smaker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.