Vad är Quinoa Flakes?

Är du trött på gröten eller behöver en glutenfri alternativ till vete? Då kanske du är precis som quinoa flingor till frukost och bakning substitut. Quinoa är inte bara en stor Scrabble ord-det handlar om en gammal säd hemma i Sydamerika som är mycket näringsrik och lättsmält av många. Den flingform finns i naturliga livsmedel och specialbutiker, som vanligtvis finns i närheten av produkter som torkad spannmål.

Quinoa flingor behöver matlagning. Men för dem som älskar snabba spannmål, tillagningstid är obehagligt kort, cirka 90 sekunder. Liknar havregryn när rå, kokt quinoa flingor tenderar att se ut vete spannmål eller några jämföra dem med gryn. En varm skål med Quinoa flingor kommer att lägga stor näring till din frukost, utan kolesterol, ingen natrium, inget gluten, och cirka 10% av ditt dagliga behov av fibrer.

Många upplever Quinoa flingor ett fantastiskt alternativ till torkad havre, och använda dem i stället för havregryn i bakning recept. Havremjöl kakor kan lätt bli quinoa cookies, och vissa människor vittnar om den matigare karaktär sydamerikanska spannmål. Kanske du kommer att kunna rädda några av dessa cookies för senare istället för att äta hela partiet. Du kan också använda flingor i stället för havregryn efterlyste i recept på frukt chips, eller lägga till några till granola för ytterligare näring.

Även Quinoa är en gammal säd, är dess användning i nordamerikanska matlagning ganska senare. Många människor är nyfikna på vad Quinoa flingor smaka. Smaken beskrivs av många som "neutral" eller inte så smakrik, men andra är snabba att påpeka detta inte exakt menar flingor eller säd bland. Säden tenderar bara att inte störa andra smaker, gärna gröt eller vetemjöl.

Recept för Quinoa flingor är inte enorm spridning, men du kommer att se deras behandling rekommenderas i vissa bakverk. I synnerhet, muffins, kan bröd, pannkakor och våfflor alla bli friskare när flingor används för att ersätta vitt vetemjöl. Fans av säden säga bakade resultaten är goda och hjärtliga. Fler idéer med quinoa, leta efter recept i kokböcker utformad för personer med glutenfri behov, eller i vegetariska och veganska kokböcker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.