Vad är Pumpkin Smör?

Pumpkin smör har kallats Pumpkin Pie i en burk, och även om det rent tekniskt inte kan kallas frukt smör eftersom pumpan är en vinter squash, faller det i denna klass av konserverad sprider sig. Det är i huvudsak kokt pumpa som är mosad och kombineras med socker och kryddor vanlig i Pumpkin Pie, som kanel, ingefära, muskot och kryddpeppar. Dess mycket tjock konsistens liknar smör, därav namnet.

tillagningsprocessen att pumpa smör ändrar färg, och de flesta Butters slut upp en mycket mörk orange eller brun färg. Det finns några okokt recept pumpa smör att behålla färgen, men dessa kan inte på burk och måste förvaras i kylskåp och användas snabbt. Mest traditionella Butters kräver tillagning av pumpa med kryddor och socker för att skapa en tjock härlig blandning som är utmärkt som pålägg. När kockar tänker kan pumpa smör, de behöver söka noggrant efter recept där detta är lämpligt. Vissa recept är mycket låg syra och kommer inte att fungera om burkar skall förvaras utanför kylskåp. Utkik efter dessa recept med konservering instruktioner.

Pumpkin valet är en annan del av att pumpa smör. I allmänhet människor ska välja paj pumpor, med pumpor Sugar Pie vara bland de bästa valen. Dessa är mindre och väger cirka tre till fem pounds (1. 36-2. 27 kg). Även om vissa människor använder större jack o'lantern stil pumpor, är de inte så söta eller smakrika och konsistens kan ibland vara ett problem. För stora recept dock kan det ta flera pumpor socker paj att få tillräckligt kokta pumpa, och vissa människor vänder sig till konserverad pumpa istället, vilket är bra. Det är inte nödvändigt att göra hemgjord pumpa smör. Folk kanske tycker att detta smör till en mängd olika ställen, och det har blivit så populär att ett fåtal företag som Trader Joes ® fatta sina egna till salu. Många gårdar som säljer pumpor under hösten kan också ha smör tillgänglig och smöret är ganska lätt att hitta i specialbutiker.

För dem som älskar pumpa och pumpa paj, kan detta smör vara en uppenbarelse. Många tycker att det är riktigt läcker och så annorlunda från de många fruktsmörgåspålägg de vanligtvis skulle kunna använda. Det är utmärkt på en rad olika skålar eller bröd, och vissa människor lyssna på den granola eller som topping till yoghurt. Fans av Pumpkin glass kan frossa i toppning grädde Vanilla Ice med en klick smör pumpa.

Det finns även recept som kräver pumpa smör. Pumpkin cheesecake kan kräva det. Vissa kakor blir ännu mer delikat när detta läggas till. Muffins eller våfflor kan innehålla smör och tumavtryck cookies kan göras som har sitt centra fyllda med denna kryddiga spridning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.