Vad är Planter’s Punch?

Planter's Punch är en typ av punsch som omfattar rom som en central ingrediens. Denna rom-baserad punch är en populär erbjuder i olika sociala sammanhang, och det kan omfatta ett brett spektrum av ingredienser utöver rom. Det första omnämnandet av Planter's punch i tryck, för övrigt, var i New York Times, när ett recept för punch sprang i form av en fyndig dikt 1908. Namnet på denna stil PF Punch är förmodligen kommer från Hawaii och Västindien plantageägare som lämnat de flesta av basen ingredienserna.

Rom har traditionellt gjorts av jästa och destillerade sockerrör eller melass. Det är ett klassiskt tropiska sprit som tillverkas i dag av många karibiska nationer. Den naturligt svagt söt smak av rom är ihopkopplade med ingredienser som lime eller citronjuice, Grenadine, bitter, fruktjuicer och vatten eller läsk i Planter's Punch. Sockerlag läggs till drycken för att göra det mer tilltalande. Liksom många andra alkoholhaltiga slag, förpackningar Planter's Punch en dold dänga alkohol bakom söt, fruktig smak; gäster på fester där punsch serveras bör vara försiktiga med hur mycket de förbrukar. Den mest traditionella fruktjuice används för att göra Planter's Punch ananasjuice, en gemensam mixer juice för drycker. Papaya och mango juice skulle kunna utnyttjas också. Grenadinerna i Planter's Punch ger en distinkt smak och en rödaktig färg, av tradition, är grenadine från granatäpplen, även om många moderna producenterna använda konstgjorda smakämnen eftersom det är mycket billigare. Användningen av läsk kan göra Planter's Punch mer bubblande. En del kockar omfatta isen i Planter's punch att hålla det svalt när den serveras. Man kan också flyta frukt såsom hackad ananas på poängen, även om vissa konsumenter hitta bitar av frukt irriterande och svåra att hantera. För en variant på en färsk frukt garnering, kanske du vill prova blötläggning ananas med rom och flammande det caramelize frukten genom att framhäva den naturliga sockerarter. Kanderad frukt såsom körsbär och citron kan även serveras med Planter's punch.

Liksom andra slag, Planter's punch är utformad för att serveras i en Punch Bowl, en stor öppen skål som är ihopkopplad med en slev så att konsumenterna kan tjäna själva. För värdar som bryr sig om alkoholkonsumtion, kan någon vara stationerade i Punch Bowl för att mäta upp portioner och hålla ett öga på allmän dryckenskap nivåer. Denna person kan också uppdatera poängen som behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.