Vad är Pain aux Oliver?

franska, smärta aux oliver enkelt betyder "bröd med oliver. " Denna traditionella bröd kommer i en mängd olika stilar, och det är ofta tillgänglig på franska bagerier. Det kan också göras hemma relativt lätt. Den grundläggande deg för oliver smärta aux innehåller mjöl, salt och vatten. Många kockar även lägga till olja, ofta olivolja att ta fram det olivträd smaken i bröd och en liten mängd socker kan läggas till också, för att hjälpa till att utveckla en mer komplex smak. Beroende på vilken typ av jäst och det sätt på vilket bröd hanteras, smärta aux oliver utveckla en tät, sluten Crumb, eller en öppen Crumb, och skorpan kan vara tjocka eller tunna.

Av tradition är smärta aux oliver gjort med en gammal deg eller surdeg starter. Dessa förrätter är en hörnsten i franska bröd, skapa syrliga, smakrika bröd som ofta har intensiva smaker. Men det är också möjligt att använda vanlig jäst, även om smaken kanske inte är så fantastiska. För hem-kockar som just har börjat experimentera med bröd bakning, kan det vara en bra idé för att få grundläggande färdigheter ner innan förgrenar sig ut i världen för gammal deg startande. Som du kanske tror, att definiera ingrediens i oliver smärta aux är oliver. Tekniskt sett kan alla slags olivsort användas i detta bröd, och några bagare vill blanda sina oliver att göra brödet mer smakrika och visuellt intressanta. Antingen gröna eller svarta oliver får användas, och alla typer av behandlingen är godtagbar, även om bagare bör informeras om att oljan botade oliver ibland uppkommer märkliga smaker när de är kokta.

Oliverna blandas in i slutet av knådning, garantera att de är helt integrerade i brödet utan att krossas av den knådning. Många bagare vilja forma oliver smärta aux i rundor, som kallas boules på franska, men det kan också bakas i en limpa panorera och formats till en Bâtard , en avlång limpa. Men brödet är formad hjälper det att hugga upp för att se till att brödet expanderar jämnt under bakningen utan sprickbildning.

Du kan också höra det brödet som kallad härd bröd, land oliv bröd, eller bonde oliv bröd. Eftersom dessa namn antyder, smärta aux oliver är ofta en rustik bröd, och det par väl med ett sortiment av ostar, frukt och vin. Många vill ta med på picknick, där det kan vara en fyllning och smakrika Förutom en måltid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.