Vad är Nanaimo Bars?

Nanaimo barer är rika, tredubbla lager dessert rutor. De kallas ibland för NBS för korta och namnges för British Columbia, Kanada staden Nanaimo. En kvinna gick in på dessert i ett sent 1960-tal recept tävling under namnet Nanaimo Bars för att hedra hennes hemstad och vann! Bottnen senare är fuktigt och choklad i smaken, är det mitt lager söt vaniljsås och det översta lagret är ett lager choklad. det översta lagret av Nanaimo barer är som en platta av choklad som är lätt att bita in, men fortfarande ganska fast vid samma tidpunkt. Detta skapar en läcker effekt som den choklad toppning blandas med den krämiga mitten och fuktig skorpa när man biter i den. Halvsöt choklad, smält med smör på spisen på låg värme, används vanligen i början, men vissa människor föredrar att använda osötad eller bitterljuva choklad. Den krämiga mellersta skiktet både utseende och smak rik tack med vaniljsås pulver tillsätts grädden. Den mellersta är en ljusgul eller benvit, som kontrasterar mot de två choklad lager som omger det. Det är också rikt söt eftersom flera koppar florsocker används och det smakar som en vaniljsås-smaksatt glasyr. Vaniljextrakt är inte alltid till centrum lager, men en del människor föredrar att lägga den extra smak.

Bottenlagret av Nanaimo barer är tät och fuktig. Det bildas med Graham kracker smulor, kakao, mandlar och kokos som blandas med smör, socker och ett ägg. Skorpan är inte bakat, men är tillagad på spisen på låg värme som det översta lagret.

Eftersom ingen ugn behövs för Nanaimo barer, kan det vara bra sommar efterrätt så länge som ett kylskåp finns att lagra dem tills avtjänade. De är ganska lätta att göra och ofta serveras till jul på grund av deras rikedom. Medan mycket smörig och söta, borde Nanaimo barer har också en stark chokladsmak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.