Vad är Macaroni Salad?

Makaroner sallad är en kall pastasallad ofta fungerat som en sida skålen under picknickar, grillar och täckta skålen "husmanskost" middagar. Den viktigaste ingrediensen i ett makaroner sallad är naturligtvis makaroner pasta, men formerna kan variera från armbågen till rotini till Shell. Den form av pastaprodukter bör vara relativt liten i storlek för att rymma alla blandning av andra ingredienser och dressing. En typisk makaroner sallad innehåller svalnat kokt pasta, hackad söta eller dill pickles, tärnade hårdkokta ägg, grön paprika, tärnad selleri och majonnäs eller salladsdressing. Recept på makaroner sallad kan variera från region till region. En bra makaroner sallad inleds med en leverans av kokta makaroner pasta som har rengjorts i kallt vatten och får rinna av. Kall pasta sallad presterar bättre när stärkelsen har sköljt bort pasta, till skillnad från spaghetti rätter som sås bör hålla sig till otvättade pasta. När du använder skal makaroner eller andra former med fickor bör pasta skakas kraftigt att ta bort överflödigt vatten fastnar i veck. kan det avsvalnade pastan placeras i en stor bunke medan de övriga ingredienserna är prepped. Proportionerna av dessa ingredienser är en fråga om preferens, men i allmänhet är förhållandet skall vara till förmån för pasta, inte tillbehören. Hackad pickles eller pickle relish ge makaroner sallad en trevlig surt bita, men bör användas sparsamt för att undvika överväldigande övergripande skålen.

Efter tillsats av hackad gurka, några makaroner sallad recept kräva ett par bitar av tärnat grön paprika för färg och smak. Selleri kan också användas för att ge makaroner sallad ett krispigt textur, men lite går långt. Hackade hårdkokta ägg, både vita och äggulor, kan också läggas till makaroner sallad att ge det en chewier konsistens och absorbera en del av de smaker som skapats av klä sig som de ingredienser som gifta.

ingredienser kan innehålla fint tärnat vit eller grön lök, selleri salt eller italienska örter som oregano och torkad persilja. Några recept möjliggöra dill weed om saltgurka utelämnas. Denna blandning av pasta och andra ingredienser försiktigt blandas i skålen. P

Olika förband kan användas för att göra en smakrik pasta sallad, men traditionella makaroner sallad allmänhet använder en syrlig blandning av majonnäs och vinäger eller en krämig dressing att binda alla ingredienser tillsammans. Ett generöst utbud av majonnäs eller salladsdressing kan krävas för att få pasta blanda till en krämig konsistens, men för mycket dressing kan göra makaroner sallad för "wet. " Den färdiga makaroner sallad bör kylas före servering så att smakerna att blanda och hela sallad att strama upp.

Några makaroner sallad recept, särskilt i Deep South, föreslår att du använder en traditionell senap recept potatissallad, komplett med saltgurka, ägg och selleri, och endast ersätta den kokta potatis kuber med kalla makaroner pasta. Medan en senapsdressing för makaroner sallad kanske inte är traditionella, men det ger en skarpare bett än vanlig majonnäs och fungerar bra med andra grillrätter sidan som bakade bönor och coleslaw.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.