Vad är Little Smokies?

Little Smokies är små cocktail korv som säljs i färdigförpackade påsar. Den mest kända varumärke är Lit'l Smokies ®, genom Hillshire Farms, medan i andra märken finns i och utanför USA. De kan ibland hittas i olika smaker, inklusive cheddar eller chipotle peppar, men vanligtvis görs av nöt-och /eller fläsk och har en rökt smak. Little Smokies är hög halt av protein, men är också hög i natrium.

Little Smokies, huvudsakligen små korvar, är lätta att värma upp och njuta av som förrätt eller mellanmål. Att njuta av dem släta, kan de kokas i två till fyra minuter, bakad i en stekpanna i en 350oF (177oC) ugnen i 12 till 14 minuter, eller kokas i mikrovågsugn för fyra till fem minuter. Little Smokies kan också läggas till andra recept på smakrika aptitretare.

De flesta har hört talas om "Pigs i en filt, ett populärt recept som en varmkorv är insvept i kakan degen och bakade. Du kan göra grisar i en filt med lite korv också. Ett enkelt knep är att använda Pillsbury ® halvmåne rullar att linda den lilla Smokies. Vissa människor föreslår att du lägger ost eller bacon till sjal, men det är en fråga om inställning. Det är inte svårt att lägga ännu mer smak för lite Smokies att tjäna dem som aptitretare. Många recept föreslår att du lägger brunt socker, Worcestershire sås, torr senap, paprika och lök i en kastrull och låta blandningen sjuda med rökt korv för tio till femton minuter. Ett annat alternativ är att placera den lilla Smokies i lerkruka potten med några barbecuesås ett par timmar. Om du vill ha en ännu sting förrätt, tillsätt några droppar Tabasco sås eller några pepparrot till korv. Om du inte är på humör för en kryddig mellanmål, lägga citronsaft, bitar av apelsin eller bitar av ananas ger en sötare smak som är helt annorlunda. Du kan också göra Kabobs ur lilla Smokies, skiktning grönsaker eller frukt på en kabob käpp och grilla eller baka dem. Marinering Kabobs den första i en söt och kryddig marinad som du väljer skulle ge dem en bra smak.

Little Smokies som är lätta att servera med en tandpetare och lätt att städa upp senare. Little Smokies tenderar också att vara en favorit för barnen, så de kan göra ett roligt komplement till ett barns födelsedagsfest. Det finns många läckra alternativ för att göra lite Smokies, du är säker på att hitta en som din familj och dina vänner har.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.