Vad är Kitchen Tång?

Varje välfyllda köket behöver minst ett par kök tänger. Dessa mångsidiga gripa enheter är något som ingen chef ska leva utan. Handtagen är formade nästan som de om en sax, medan bottnarna är platta så att de kan väl ta tag i maten utan att orsaka någon skada. Läs vidare för att lära sig många användningsområden kök tänger.

Skydda händerna från brännskador -med ett par kök tänger, är händerna får en längre räckvidd. Kök tång kan knäppa kött på grillen eller grönsaker matlagning i en kastrull. Eftersom kök tång grepp, kommer maten glida inte ut som det gör med en spatel. Kök tång kan också dra en korv, spagetti, majskolv, hummer eller en hårdkokta ägg från en gryta med kokande vatten. Genom att använda kök tång att vända pajer och kakor när de är i ugnen, du ser till att dina händer blir inte bränns. Du kan använda köket tång för att aktivera eller ta bort mat från ett hett Fryer också.

Buffet servrar -Om du har en buffé, överväga att använda köket tång för att tjäna vissa livsmedel . De grepp sallader underbart och fungerar bra vid servering skuret styckningsdelar av kött. Kök tång är också användbara för vissa nudlar, såsom spagetti eller Lo Mein. Om du har ett par av par av kök tång praktisk i brödkorg, gästerna kan använda dem för att plocka upp frallor och bröd i stället för att vidröra maten med händerna.

Vidga dina armar -Kök tång är nödvändiga som helst människor kommer att servera sig själva. På köket eller matsalsbord, kan kök tång användas till sallad, kött, vissa typer av rostad eller bakad potatis och andra livsmedel. Kök tång kan också användas för att dra konserv krydda ut höga hyllor och greppa plast skålar och tallrikar som befinner sig precis utom räckhåll längst upp i skåpen.

Håll händerna varma -Om du hatar med domnade händerna efter att rota runt i frysen, kommer du att uppskatta antagligen denna användning för köket tänger. Använd dem för att förstå förpackningar med frysta grönsaker eller lådor med fryst mat. Grab isbitar från bin eller en Isglass ur kartongen.

Om du inte har en uppsättning av kök tänger, överväga att lägga ett par till din redskapen låda. Använd dem för att ta varmt muffins eller skål från Brödrost eller lyfta våfflor från järn. Efter några veckor kommer du undrar vad du har gjort utan dem!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.