Vad är Kidney Bönor?

kännetecknas av en stark smak och färg som är rödbrun i naturen, är SKÄRBÖNA ett mångsidigt njurformade bönor som kan användas i en mängd olika varma och kalla recept. Kidney bönor som odlas på många olika platser, och säljs oftast i torra eller burk sorter. Medan en sann SKÄRBÖNA är mörkt röd /brun till färgen, en ljusröd böna, Phaseolus vulgaris, kallas ofta för ett ljusrött SKÄRBÖNA grund av liknande form och konsistens.

Kidney bönor är ofta ett utmärkt kost val, eftersom de innehåller inget kolesterol. Som en källa till kalium, kidney bönor ger en näringskälla som liknar en potatis, men med bara en måttlig mängd kolhydrater. Kidney bönor innehåller också spår av järn och kalcium. En av de mest populära användningsområden för bönor är i utarbetandet av chili. Den djupa röda färgen fungerar bra med övriga ingredienser i skålen, och lägger till bra konsistens och smak. Tillsammans med chili, dessa röda bönor är ett välkommet tillskott för många grytor, både för smak och stänk av färg som bönorna Lägg till presentationen av skålen. En snabb GARNERING innebär ingenting mer än burk kidney bönor med lite krydda, exempelvis vitlök och peppar. Kidney bönor är också en favorit i förberedelserna refried bönor, ett utmärkt komplement till de mexikanska stil middag.

Servering bönor kyla är också ett populärt alternativ. Marinerade bönor sallader innehåller ofta bönor. En populär och näringsrik kall sallad innebär användning av mörka röda bönor, kikärtor, hackad lök och fiberband av grön och gul paprika. Grönsakerna slängt i en dressing som gjorts med olivolja, vinäger och olika kryddor. Denna blandning kan serveras över kall pasta eller på en bädd av sallad greener.

Torkade bönor ibland föredra konserverade sorten. Generellt bör torkade bönor tillåtas i blöt över natten, som kommer att skära av tillagningstiden betydligt. Näringsrik, mångsidig, och relativt billig, är SKÄRBÖNA ett välkommet tillskott på nästan vilken kök skafferi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.