Vad är Custard Powder?

göra läckra vaniljsås brukade vara en häfdvunna kulinariska skicklighet. Däremot krävs det en expertkunskap och till och med lite tur. Vaniljsås pulver har åtminstone några av gissningarna ut till en god VANILJSÅS.

Custard pulver ser ut ungefär som majsstärkelse eller majsmjöl, och faktum är tillverkad av majsmjöl. Det har också annatto färg (från Achiote träd), salt och andra smakämnen. Kocken kombinerar flera matskedar vaniljkräm pulvret med socker och tillräckligt med mjölk till en smet. Pastan Därefter tillsätts långsamt till varm mjölk och rörs om tills allt löst sig. Resultatet är en tjock vaniljsås sås, inte identisk med traditionell ägg vaniljsås, men gott över tårta, pudding eller andra desserter. En engelsman vid namn Alfred Bird kom med vaniljsås pulver år 1837 därför att hans fru var allergisk ägg. Hans vaniljsås pulver fångats på och av 1844, var hans företag som tillverkar vaniljsås pulver för hela England. "Bird's Custard Powder" är en engelsk tradition, faktiskt, och används över hela landet.

Custard pulver används ibland för cookies och ett recept på nätet använder det för cookies själva och för fyllningen inuti! Vissa kockar också lägga frukt till vaniljsås blandning, en frukt vaniljsås, och det kan också användas i recept kräver en kräm fyllning. Nyckeln till att få en tunnare eller tjockare vaniljsås är andelen vaniljsås pulver till mjölk. Mer custard pulvret tjocknar blandningen, medan mer mjölk kommer tunn den. Det beror helt på receptet och de önskade resultaten. Vissa recept kräver en vaniljsås som kommer fram i en syrlig skal, vilket skulle kräva en tjockare kräm, till exempel.

Custard pulver är ett bra alternativ för att minimera mängden kolesterol i en vaniljsås, och att se alla vid bordet kan äta den, även om någon är allergisk mot ägg. En 10,5-ounce (300 gram) kan med vaniljsås pulver blir cirka åtta pints (3,8 liter) med vaniljsås.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.