Vad är Counter Service?

Counter tjänst är en typ av gästfrihet strategi som används i barer, pubar och några restauranger. Ibland kallad bar service , innebär detta synsätt att betjäna kunder tillhandahålla mat och dryck på en disk eller bar, snarare än vid ett bord. Under årens lopp har två särskilda former av disk tjänster utvecklats, med såväl metoder som används runt om i världen. Ett sätt att motverka tjänst innebär sittplatser en kund i baren eller motverka. Kunden lägger sedan en order, som tillagas och serveras i baren. Med denna modell, förblir kunden sitter vid disken för att konsumera mat och dryck. En annan typ av disk tjänst tillämpar en något annorlunda strategi för kundvård. Kunden metoder fortfarande disken och gör en beställning, men kommer sannolikt att förbli stående. Ordern är beredd och placeras före kunden, ofta på en bricka. I stället för att stanna på baren, tar kunden livsmedels-Ladin bricka och går vidare till en matplats, där bord och stolar finns.

Båda tillvägagångssätten skiljer sig från bordet tjänst, en metod där kunderna sitter, tagna order, och mat och dryck tillbaka till bordet av servrar. Med bordsservering, Diners betalar normalt för sin måltid i slutet av sitt besök till restaurangen. I de flesta fall, kunder som får counter tjänst kommer antingen betala för beställningen före eller vid den tidpunkt då ordern mottas. Men i många pubar och barer, kan beskyddare få köra en flik som måste avvecklas i slutet av kvällen.

betraktas som en mer avslappnad inställning till middag på är kontraproduktivt tjänst normen i många snabbmatsrestauranger, liksom många barer och pubar runt om i världen. Uppfattningen är att motverka service tenderar att vara snabbare, vilket gör den idealisk för dem som har endast en begränsad tid att njuta en måltid eller ta en drink. Även om detta är sant i många restauranger counter tjänst, är det tvärtom i barer och pubar, där kunder kan beställa en drink, sedan bosätta sig i att besöka med vänner och njuta av drycken under en tid.

Det finns anläggningar som erbjuder en kombination av disk och bord. Detta gäller för restauranger som ger en full bar förutom en matsal. Ett arrangemang av detta slag är ofta mycket bekvämt för kunder som väntar på alla medlemmar i matsal part att komma fram. Medan du väntar kan den enskilde få en snabb drink i baren, trevligt att fördriva tiden tills alla är närvarande och det är dags att sitta vid ett bord.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.