Vad är Cereal halmstrå?

spannmål sugrör är en uppfinning av Kellogg Company, tillverkade av spannmål på utsidan och fodrad med en söt beläggning på insidan. Begreppet spannmål strån är att "doppa, SIP, och Munch. " Med andra ord, de är ätliga strån som smakar som deras respektive spannmål smaksättare. Efter sin första introduktion på marknaden under 2007 var spannmål strån finns smaksatta som Froot Loops ® och Cocoa Krispies ® och därefter tredjedel rendering blev tillgängliga i mitten av 2008 i den variant av Apple Jacks ®.

Förmodligen uppfanns spannmål strån att locka barn att dricka mjölk. När doppade i ett glas mjölk, smuttade mjölken via spannmål strån får en sötare smak som liknar mjölk kvar efter målgång en skål med kallt spannmål. Detta begrepp kan vara problematisk för barn som inte slutför vänster över mjölken från kyla spannmål. Däremot spannmål strån inte måste doppas i mjölk för dryck, som kan accepteras som en fristående mellanmål.

näringsvärde spannmål strån är relativt obefintlig. Det finns ungefär 45 kalorier per strå och 3 gram av det totala fettet. Det finns spår av vitamin A, D, B6 och B12 samt tiamin, riboflavin och niacin i varje halm också. Varje paket kommer med 24 spannmåls strån som mäter ungefär 6 inches (15,2 cm) i längd. De innehåller mjölk och sojaprodukter.

huvudsak spannmål strån är som ungen versionen av rullade rånet cookies att många vuxna äter i ackompanjemang till sina kaffedrinkar, bara spannmål strån är ihåliga och mycket sötare smak. De kan användas för att sörpla upp kvar över mjölken från en skål med kallt spannmål, att dricka ett glas mjölk, eller att tugga på separata någon mjölk alls. Cereal strån är definitivt marknadsförs till barn, och medan barnen kan dras till dem eftersom de är nya och de har sett dem på tv, barn som inte har en särskilt söt tand kanske inte gillar dem.

dock definitivt inte ett mellanmål med högsta kalori-och fetthalt, kan spannmål strån egentligen inte locka barn att dricka mjölk och något motverka syftet med ett friskt glas skumma mjölk med middag. Dock är spannmål strån väl lämpad för on-the-go snacking och tycks tilltala de flesta barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.