Vad är Barbados Sugar?

Barbados socker, mer allmänt kallas muscovadosocker eller bara råsocker är en typ av minimalt bearbetade socker som är en djupt chokladbruna i färgen. Som typiska brunt socker, Barbados socker mycket fuktigare än vitt strösocker. Den innehåller en större mängd melass, som framställs med vitt socker. Den melass innehåll gör sockret trögrörliga. Människor med hälsoproblem kan föredra Barbados socker eftersom dess minimala förberedelser tekniken innebär att den behåller en del av de vitaminer och mineraler som finns i sockerrör.

På egen hand är Barbados socker populär för sina mörkare, mer melass skiftar smak. Det är populärt i Storbritannien, och idag får oftast göras i Filippinerna. Barbados och Muscovadoråsocker är i stort sett samma produkt. Om du vill ha en strängare definition, kan man säga att Barbados socker har tillverkats uteslutande på Barbados, där muscovadosocker kan göras var som helst där sockerrör odlas eller bearbetas.

För att härleda Barbados socker från sockerrör, i sockerrör är hackad och pressad att producera saft sockerrör. Juicen är normalt värms upp något, och kan ha tillsats av kalk, kokosmjölk och /eller andra syror att skära ner på juice bygga upp skum under upphettning. Barbados socker sedan soltorkade i koppar, och när den är helt torr, det är bultade att bryta upp sockerkristaller. Eftersom processen för att göra Barbados socker är enkel, kan du höra socker kallas fattig mans socker. Men i Storbritannien är Barbados socker anses inte bara för de fattiga-det är faktiskt mycket önskvärt. Det kan vara svårt att hitta utanför de områden där sockerrör odlas och bearbetas på detta sätt, eller utanför Storbritannien. Du kan beställa den på nätet från ett antal Internet-butiker, och kanske kan hitta den på specialitet eller import dagligvaruhandeln. Om du har ett recept som kräver Barbados socker, men du har problem få det, kan du ersätta vanligtvis farinsocker i lika stora mängder. Att komma nära den variant av Muscovadosocker, bör du försöka använda den mörkaste, grövsta farinsocker du kan hitta. Huvudsak större melass innehåll, ju bättre din slutprodukt kommer att smaka som den har Barbados socker i det. Du kan också lägga till några dollops av melass att hjälpa till att ge rik ofullbordade smak Muscovadosocker.

Det finns vissa fördelar med att använda Barbados socker. Under raffinering av vitt socker, socker är strippad på nästan alla sina mineraler. Detta kan vara en skam eftersom sockerrör har sina förtjänster. Det kan vara hög i kalium, magnesium, kalcium och järn. Barbados socker tenderar att behålla dessa mineraler i små mängder och är lägre i kalorier. En tesked Barbados socker har cirka 11 kalorier i det, medan den genomsnittliga tesked vitt socker har 16 kalorier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.